Θα ταυτιστείς απόλυτα με την ένοχη απόλαυση των Meghan Markle-Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θα ταυτιστείς απόλυτα με την ένοχη απόλαυση των Meghan Markle-Harry

Μας εκπλήσσουν συνεχώς

Από τότε που το Megxit πήρε σάρκα και οστά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι πραγματικά άλλοι άνθρωποι. Κάνουν τη ζωή που ήθελαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στηρίζοντας όμως πάντα με τον τρόπο τους τη βασιλική οικογένεια. Μπορεί η κυκλοφορία της βιογραφίας τους να έχει φέρει τα πάνω κάτω στο παλάτι και κάθε τόσο να μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε, είναι όμως και οι δύο στα καλύτερά τους.

Μάλιστα πρόσφατα υπέγραψαν και συμβόλαιο με το Netflix, με το οποίο θα συνεργαστούν μαζί ως παραγωγοί, αν και δεν στο κρύβουμε θα μας άρεσε πολύ να δούμε ξανά τη Meghan στο ρόλο της ηθοποιού όπως ακούστηκε από διάφορα tabloids. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex περνούν ίσως μια από τις ωραιότερες φάσεις στη ζωή τους, παρά το γεγονός πως τα βρετανικά tabloids βρίσκουν πάντα ευκαιρία να ασχοληθούν μαζί τους.

Αυτή τη φορά πάντως έγινε γνωστό κάτι το οποίο μας έκανε να ταυτιστούμε απόλυτα μαζί τους. Ο Harry και η Meghan Markle έχουν μια ένοχη απόλαυση, η οποία μας άνοιξε λίγο την όρεξη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δούκες του Sussex έχουν κάνει «στέκι» ένα drive through μπεργκεράδικο, το οποίο βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Λος Άντζελες και Santa Barbara, περιοχή στην οποία μετακόμισαν το καλοκαίρι, αγοράζοντας σπίτι αξίας 14,6 εκ. δολαρίων με 9 υπνοδωμάτια και 19 μπάνια.

Και οκ, καλό το σπίτι τους δε λέμε, αλλά τα μπέργκερ είναι ακόμη καλύτερα και μπράβο τους. Από εμάς ένα «ναι» στην ένοχη απόλαυση αυτού του ζευγαριού.