Έχεις δει πόσο μεγάλωσαν τα πριγκιπόπουλα του Μονακό;

Πατούλια Κατερίνα
Έχεις δει πόσο μεγάλωσαν τα πριγκιπόπουλα του Μονακό;

Τα δίδυμα είναι έξι ετών πια

Καθώς τα παιδιά προετοιμάζονται για την επιστροφή στο σχολείο την Δευτέρα, στο Μονακό τα παιδιά επέστρεψαν στα σχολεία τους την εβδομάδα αυτή. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, επέστρεψαν και τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene.

Τα κατάξανθα παιδιά του πρίγκιπα, ο μικρός Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella, επέστρεψαν στο σχολείο και η φωτογραφία που επέλεξαν οι γονείς τους και το Παλάτι του Μονακό στο Facebook, μας έκλεψε την καρδιά.
Στο στιγμιότυπο που έχει πέντε χιλιάδες likes και πάνω από 400 σχόλια σε ένα εικοσιτετράωρο, η φροντίδα της Gabriella για τον αδερφό της που γεννήθηκε δύο λεπτά μετά από εκείνη το 2014, κλέβει καρδιές.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία των διδύμων ήταν στις αρχές Σεπέμβρη αλλά εκεί φορούσαν μάσκα ενώ τον Ιούλιο είδαμε τα πριγκιπόπουλα στην παραλία με μαγιό, στις διακοπές του πρίγκιπα και της οικογένειάς του.



Στα μέσα Ιούλη, το Παλάτι του Μονακό είχε ξεπεράσει μια ακόμα κρίση, μιας και η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου, η 28χρονη σήμερα Jazmin Grimanldi εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια πως ήταν θετική στον κορονοϊό, τέσσερις μόνο μήνες μετά την ανακοίνωση και του Αλβέρτου πως ήταν θετικό στον ιό. Ο Αλβέρτος είχε τέσσερις μήνες σχέση με τη μαμά της κοπέλας, την Tamara Rotolo.