Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο φόβος για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο φόβος για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Δικαιολογημένα ή μη, το άγχος της είναι μεγάλο.

Η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι φόβοι της όμως έχουν όνομα και φαίνεται ότι την απασχολούν περισσότερο από όσο νομίζεις. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» ξεκινά την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και η Κατερίνα Καινούργιου ήδη έχει κάνει γνωστή την επιστροφή της στα social media. Φυσικά οι φανατικοί τηλεθεατές αλλά και θαυμαστές της δε βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους καθημερινή συνήθεια.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί, οι συντελεστές βρίσκονται στις θέσεις τους και είναι έτοιμοι να βγουν στον αέρα του «Open»,φαίνεται όμως ότι οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν αφήσει «υπολείμματα» και θα καταλάβεις αμέσως τι θέλουμε να πούμε. Εκτός της ανέμελης διάθεσης που ζητά λίγο ακόμη ξεκούραση φαίνεται ότι υπάρχει και κάτι ακόμη που απασχολεί την παρουσιάστρια και σίγουρα την έχει καταβάλει. Αρκεί μόνο να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα και να διαπιστώσει ότι όλα τελικά πάνε ρολόι.

Η Κατερίνα Καινούργιου συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους και αυτό την κάνει ακόμη πιο αγαπητή στο κοινό. Αυτή τη φορά μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram μοιράστηκε το φόβο της για την πρεμιέρα της εκπομπής της και μπορούμε να πούμε ότι την νιώθουμε αρκετά.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες και videos στα insta stories της η Κατερίνα έκανε γνωστό ότι λατρεύει το φαγητό που φτιάχνει ο καλός της φίλος στο μαγαζί του. Αυτό δεν είναι κακό, η Κατερίνα όμως παρά τις «ενοχές» της συνεχίζει να τρώει αυτές τις λιχουδιές. Και ποια είναι η ανησυχία της για την πρεμιέρα της εκπομπής της; Συνέχισε με insta story και αποκάλυψε το φόβο της.

Μπες στη gallery και μάθε περισσότερα.