Baby boom: Πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood έγινε μαμά για 2η φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom: Πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood έγινε μαμά για 2η φορά

Και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πριν από πέντε μήνες μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ήμασταν ακόμη σε καραντίνα όταν έγινε γνωστή η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood και ήταν τότε που η κυκλοφορία σε όλο τον πλανήτη ήταν περιορισμένη. Η ηθοποιός ωστόσο είχε απαθανατιστεί σε έξοδό της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Πέντε μήνες η 33χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της πετάνε από ευτυχία. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, Leighton Meester, η οποία δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τον Ιανουάριο, μέχρι και τον Απρίλιο που ο φακός την απαθανάτισε σε μία χαλαρή έξοδο με την 4χρονη κόρη της και τον σύζυγό της Adam Brody στο Los Angeles.

Τότε μάθαμε για την εγκυμοσύνη της, ενώ μόλις λίγες ώρες πριν μάθαμε πως έφερε στον κόσμο το παιδάκι της. Την ανακοίνωση του νέου μέλους έκανε ο σύζυγός της Adam Brody, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε εκπομπή κι έπαιζε παιχνίδια. Εκεί επιβεβαίωσε πως εκείνος και η Leighton απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους. «Έχω ένα νέο από την τελευταία φορά. Η Leighton κι εγώ αποκτήσαμε παιδάκι. Έναν γιο και είναι ένα όνειρο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχει ακόμη μια κόρη 5 ετών την Arlo Day. Ανυπομονούμε να δούμε την πρώτη του φωτό πάντως.