Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάνει πιλάτες και οι κοιλιακοί της σκοτώνουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάνει πιλάτες και οι κοιλιακοί της σκοτώνουν

OMG, τι κορμί είναι αυτό;

Το κείμενο αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι και από τον τίτλο του είναι μια ωδή στο κορμί της Ντορέττας Παπαδημητρίου και τους κοιλιακούς της, οι οποίοι μοιάζουν απλά σαν να έχουν βγει από περιοδικό fitness. Η παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Η 40χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια με τη γυμναστική έχει μια υπέροχη σχέση –κάτι που εμείς προσπαθούμε να αποκτήσουμε- και οι συστηματικές κι έντονες προπονήσεις της φαίνεται να αποδίδουν στο έπακρον. Έχει φτιάξει ένα υπέροχο κορμί –πάντα ήταν κορμάρα βέβαια- και αυτό μπορείς να το δεις οποιαδήποτε φωτό και αν ανοίξεις στο Instagram account της.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο account της ένα βίντεο από τη σημερινή της προπόνηση και αλήθεια δεν έχουμε λόγια. Οι κοιλιακοί της είναι απλά φανταστικοί και δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε το κορμί της. Όπως θα δεις τόσο στο βίντεο, όσο και στη gallery με τις φωτογραφίες της το σώμα της είναι απλά τέλειο. Έχεις ακούσει το μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις; Το ίδιο θα πούμε πως ισχύει και γι’ αυτό το βίντεο της παρουσιάστριας που ανέβασε με την γυμναστική της.

Ένα χειροκρότημα λοιπόν για το κορμί αυτό και ένα like, με την ελπίδα κάποια στιγμή να αποκτήσουμε τους κοιλιακούς της.