Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Πιο κομψή από ποτέ στη ΔΕΘ

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Πιο κομψή από ποτέ στη ΔΕΘ

Πάντα στο πλευρό του συζύγου της

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από εχθές η Μαρέβα Μητσοτάκη στο πλάι του συζύγου της για την 85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Thessaloniki Helexpo Forum. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θαυμάσει και έχουμε σχολιάσει το στυλ της πρώτης κυρίας της Ελλάδας, όμως είναι πάντα τόσο όμορφη και κομψή που δεν σου περνά απαρατήρητη.

Εάν κάνεις μια βόλτα στο account που διαθέτει στο Instagram, θα ανακαλύψεις και μόνη σου, πως εκτός από πολύ όμορφη γυναίκα, είναι πολύ στυλάτη. Και τους τελευταίους μήνες μας το αποδεικνύει συνεχώς, σε όλες της τις εμφανίσεις, επίσημες και μη. Το Σαββατοκύριακο αυτό συνοδεύει τον σύζυγό της και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, όπου και πριν από λίγη ώρα έκανε την ομιλία του.

Μία έκθεση διαφορετική από τις προηγούμενες, μιας και λόγω του κορονοϊού οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα ήταν μόνο 50 άτομα, όπως κι έχει οριστεί από την κυβέρνηση. Η Μαρέβα ντυμένη στους τόνους του λευκού και του μπεζ εντυπωσίασε στο πλευρό του συζύγου της, και δεν γίνεται όπως καταλαβαίνεις να μην σχολιάσουμε την εμφάνισή της.

Κούκλα και στυλάτη όπως πάντα εννοείται πως συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της, και εννοείται πως για μία ακόμη φορά μας απέδειξε τι σημαίνει να έχεις στυλ. Η Μαρέβα επέλεξε να φορέσει μια λευκή μακριά φούστα με πιέτες και από πάνω ένα μπεζ αμάνικο γιλέκο το οποίο είχε δεμένο με ζώνη για να τονίζει τη μέση της.

Απαραίτητο αξεσουάρ φυσικά η λευκή μάσκα της, όπως επιτάσσει η «μόδα» και οι ειδικοί υγείας, με την οποία ολοκλήρωσε το look της. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.