GNTM 3: Μόλις είδαμε το πιο hot κορμί και των τριών σεζόν!!!

GNTM 3: Μόλις είδαμε το πιο hot κορμί και των τριών σεζόν!!!

Είναι σίγουρα στο Top 10 μας.

Ήδη έχεις ξεχωρίσει μερικούς παίκτες της πρώτης audition αλλά και της δεύτερη, στο τρίτο όμως επεισόδιο φαίνεται ότι οι διαγωνιζόμενοι έχουν ανεβάσει το επίπεδο κατά πολύ. Οι auditions συνεχίζονται και μέχρι στιγμής ο κόσμος στα social media έχει δείξει μια αδυναμία στα αγόρια του GNTM, σήμερα ωστόσο υπάρχει ένα κορίτσι που εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και τους τηλεθεατές.

Η Βικτώρια Στέλλα είναι 22 ετών, σπουδάζει μόδα και αν μας ρωτάς είναι το απόλυτο GNTM girl. Έρχεται από την Κύπρο και όπως φαίνεται έχει βάλει στο μυαλό της ότι ο τίτλος του φετινού διαγωνισμού της ανήκει.

Η μπαλαρίνα του φετινού GNTM έχει ύψος 1,77 και θεϊκό κορμί. Εντυπωσίασε τους κριτές και χωρίς υπερβολές είναι ένα από τα πιο hot και όμορφα κορμιά όσων auditions έχουμε δει εδώ και τρία χρόνια, όπως χαρακτηριστικά άλλωστε τόνισε και ο Δημήτρης Σκουλός.

Είναι όντως αποφασισμένη να ξετρελάνει το κοινό και την κρητική επιτροπή και με μερικά μόλις βήματα κατάφερε αυτό που δεν έχουν καταφέρει άλλες κοπέλες. Με τέσσερα ναι, μπήκε στο παιχνίδι και τα κοπλιμέντα της κριτικής επιτροπής έκαναν τη διαφορά.

Δες την audition της εδώ: