GNTM 3: Ποια Άννα- Μαρία; Αυτή είναι η νέα αγαπημένη των κριτών (photos)

GNTM 3: Ποια Άννα- Μαρία; Αυτή είναι η νέα αγαπημένη των κριτών (photos)

Η Βίκυ πάντως βλέπει τον εαυτό της στα μάτια της.

Κοίτα να δεις που ο ανταγωνισμός μέσα στο παιχνίδι έχει χτυπήσει κόκκινο και δε ξέρουμε ποιον να πρωτοδιαλέξουμε. Τι κι αν έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις σχεδόν όλοι όσοι έχουν περάσει στην... επόμενη φάση, κάποια ονόματα έχουν ήδη γραφτεί στα... «πρακτικά».

Ορισμένοι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη συζητηθεί και μερικά από τα ονόματα αυτών είναι ο Ηρακλής και ο Παναγιώτης από τα αγόρια και από τα κορίτσια σίγουρα η Ξένια, η Βικτώρια Στέλλα αλλά και η σωσίας της Ζυγούλη, η Μαρινέλλα. Σήμερα άλλο ένα πρόσωπο εντυπωσίασε τους κριτές με την εμφάνιση, το στιλ αλλά και την άνεση που είχε στο χώρο.

Αποφασισμένη να κερδίσει και με το «μικρόβιο» του μοντέλου να ρέει στις φλέβες της, μιας και η μητέρα της προέρχεται από το χώρο της μόδας, εντυπωσίασε και μάγεψε τους κριτές με το περπάτημα της.

Η Βίκυ Καγιά πάντως είδε στην Μαριαγάπη τον μικρό της εαυτό και ίσως αυτό να την ανεβάσει στα μάτια της. Με πολύ θερμά λόγια όλοι οι κριτές της έδωσαν το εισιτήριο για το bootcamp. Σε ηλικία μόλις 19 χρονών, σπουδάζει fashion styling και είναι σίγουρα μέσα στο Top10 μας για φέτος όσον αφορά τα κορίτσια.

Δες την audition της εδώ: