Bella και Gigi Hadid ποζάρουν και μας δείχνουν τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους

Bella και Gigi Hadid ποζάρουν και μας δείχνουν τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους

H Βella αυτοτρολάρεται! 

Είμαστε πολύ σίγουρες πως η Bella Hadid θα γίνει η πιο γλυκιά θεία. Η μικρή αδερφή της Gigi Hadid αποφάσισε να ποζάρει στο Instagram και να συγκρίνει την κοιλίτσα της με εκείνη της εγκυμονούσας αδερφής της.

Η 25χρονη Gigi αγκαλιάζει με υπερηφάνεια την κοιλίτσα της μέσα στην οποία μεγαλώνει το μωρό της, καρπός του έρωτά της με τον Zayn Malik ενώ η Bella αγκαλιάζει την δική της πρησμένη κοιλίτσα και εξηγεί.

«Δύο καρβέλια στον φούρνο, μόνο που το δικό μου είναι από το μπέργκερ που έφαγα ενώ της Gigi από τον Zayn».

«Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερες λεπτομέρειες και καθημερινές στιγμές της εγκυμοσύνης μου μαζί σας. Είμαι έγκυος εν μέσω μίας πανδημίας. Θεωρώ πως αυτό το πολύ ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει σε μένα και στο σώμα μου δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα που γίνεται στον κόσμο αυτήν την στιγμή», δήλωσε με σεμνότητα το 25χρονο top model

Οι δύο καλλονές αδερφές είναι στενά δεμένες και η κοινή πόζα τους ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes και όχι άδικα με την Bella να συμπληρώνει χαρακτηριστικά:

«Σας αγαπώ και τις δύο τόσο πολύ, δεν μπορώ να σταματήσω»!

Η Gigi απάντησε με emojis αγάπης στο τρυφερό ποστ το οποίο και μοιράστηκε και η ίδια στο προφίλ της στο Instagram. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τον Ιούνιο του 2020 όταν οι δύο κοπέλες ήταν σε καραντίνα στο ράντζο της μαμάς τους στην Πενσιλβάνια.

H Gigi αποφάσισε στο τέλος Αυγούστου να μας δείξει την φωτογράφιση μητρότητας και τα εξαιρετικά πορτρέτα που έκανε για την Vogue και αναμένουμε σύντομα τη γέννηση της κόρης της. Η ίδια είχε τονίσει σχετικά με το χαμηλό προφίλ που κράτησε στην διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της.