Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για 6η φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για 6η φορά

Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός

Τι και αν η χρονιά που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη; Τι και αν η πανδημία που επικρατεί και έχει κατακλύσει όλο τον πλανήτη μας έχει βγάλει τελείως από τα νερά μας; Ο διάσημος ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένος και χαρούμενος. Πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε πως έγινε μπαμπάς για 6η φορά και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο 47χρονος επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, χωρίς όμως να κάνει γνωστό το φύλο και το όνομα του νεογέννητου. Ο Jude Law και η Phillipa Coan παντρεύτηκαν το 2019 και τον Μάιο ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Αυτό είναι το πρώτο παιδάκι για το ζευγάρι, με τον ηθοποιό να βιώνει όμως για έκτη συνεχόμενη φορά τα ίδια συναισθήματα και χαρά, καθώς έχει πέντε ακόμη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.



Ο Jude Law επιβεβαίωσε τη γέννηση του παιδιού του όντας καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς πέρασε στην καραντίνα και ο ηθοποιός απάντησε πως έκανε λίγο κηπουρική και στο μεταξύ απέκτησε κι ένα παιδί. Πρόσθεσε μάλιστα πως ήταν μια ασυνήθιστη γέννα εξαιτίας της πανδημίας.

Ο ηθοποιός όπως ήδη αναφέραμε έχει ακόμη πέντε παιδιά τον Rafferty Law (23 ετών), την Iris Law (19 ετών) και τον Rudy Law (18 ετών) με την πρώην σύζυγό του Sadie Frost, τη Sophia Law (10 ετών) με τη Samantha Burke και την Ada Law (5 ετών) με την Catherine Harding.