Ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε πώς να τρως χωρίς να βγάλεις τη μάσκα σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε πώς να τρως χωρίς να βγάλεις τη μάσκα σου

Μα πώς δεν το είχαμε σκεφτεί;

Η μάσκα είναι ένα αντικείμενο που έχει γίνει απαραίτητο στην καθημερινότητά μας, ακόμη και αν δεν μπορούμε να το συνηθίσουμε. Βλέπεις η πανδημία έχει φέρει νέα δεδομένα στη ζωή μας σχετικά με το πώς πρέπει να κυκλοφορούμε σε κλειστούς χώρους, τις αποστάσεις, τα ωράρια εργασίας σε καταστήματα εστίασης κ.ο.κ. Και η μάσκα είναι από αυτά που δεν μπορείς να μην χρησιμοποιείς, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο με άλλα άτομα.

Και ενώ είναι ένα τόσο χρήσιμο αντικείμενο για τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι τόσο άβολο ώρες-ώρες που πραγματικά θες να το βγάλεις και να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά. Σε δυσκολεύει στο να φας, στο να πιείς, ακόμη και να μιλήσεις αφού ο συνομιλητής σου δεν σε ακούει και τόσο καθαρά.

Ο Άκης Πετρετζίκης πάντως βρήκε λύση σε κάτι που είναι απόλυτα σημαντικό και αναγκαίο πάντως. Μας έδειξε πώς να τρώμε κάτι χωρίς να χρειαστεί καν να βγάλουμε τη μάσκα. Ναι ναι καλά διαβάζεις. Σύμφωνα με τον Άκη Πετρετζίκη και το κόλπο του, μπορούμε πολύ εύκολα να το κάνουμε και δεν χρειάζεται καν κόπο.

Είναι γρήγορο, απλό, εύκολο, και το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς καθόλου τη μάσκα, η οποία θεωρείται και εντελώς απαραίτητη. Δες παρακάτω το βίντεο του Άκη Πετρετζίκη, και θα δεις και μόνη σου πόσο εύκολο είναι να φας φορώντας τη μάσκα.DPG Network