Mόλις συνειδητοποιήσαμε γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική ζωή της Charlize Theron

Mόλις συνειδητοποιήσαμε γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική ζωή της Charlize Theron

H αλήθεια είναι ότι δεν πήγαινε το μυαλό μας.

Είναι ίσως η πιο όμορφη γυναίκα στο Hollywood, μιας και διαθέτει εξωπραγματική ομορφιά και αξιοζήλευτο σώμα. Προφανώς και αναφερόμαστε στη Charlize Theron, η οποία παρά το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, δεν έχει διστάσει ούτε μία στιγμή να μεταμορφωθεί δραματικά για ταινία και να αλλάξει πολλά πράγματα στην εμφάνισή της.

Η διάσημη καλλονή λοιπόν, ήταν πάντα ιδιαίτερα διακριτική με την προσωπική της ζωή, και η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτήν. Για την ακρίβεια, οι γνώσεις μας σταματούν στο 2015, όταν και χώρισε από τον Sean Penn, με τον οποίο έβγαινε περίπου 2 χρόνια. Έκτοτε, δεν είχαμε μάθει κάτι για σύντροφο, πιστεύοντας απλά ότι είναι πολύ διακριτική και προσέχει.

Κι όμως, καλεσμένη στο The Drew Barrymore Show, με παρουσιάστρια προφανώς την Drew Barrymore, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι έχει να βγει ραντεβού… 5 ολόκληρα χρόνια!

«Έχω να βγω ραντεβού 5 χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Μάλιστα οι φίλες μου, έχουν κάνει απόπειρες να μου γνωρίσουν άντρες», είπε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο της παιδιά, τα οποία είναι προτεραιότητά της και ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από την καθημερινότητά της, μιας και δεν νιώθει καθόλου μοναξιά.

Μάλιστα, και η Drew Barryomore αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σχέση 5 ολόκληρα χρόνια, καθώς δεν είναι καθόλου στο μυαλό της από το διαζύγιό της και μετά.