Δεν φαντάζεσαι τι έκαναν για πρώτη φορά Kate Middleton και William

Δεν φαντάζεσαι τι έκαναν για πρώτη φορά Kate Middleton και William

 Όλο μας εκπλήσσουν

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν είναι αυτό το royal ζευγάρι που θα μας κάνει να γελάσουμε και να ενθουσιαστούμε ή να εκπλαγούμε με τις επιλογές του. Βλέπεις λόγω της θέσης τους (μελλοντικός βασιλιάς) δεν μπορεί να είναι τόσο άνετοι και να κάνουν πλάκα με όλα. Ωστόσο υπάρχουν φορές που κάνουν πράγματα τα οποία αλήθεια δεν τα περιμένουμε με τίποτα. Αυτό λοιπόν που έκαναν ήταν μια από αυτές τις φορές που φυσικά μας εξέπληξε και μας ενθουσίασε.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ανέβασαν στο Instagram το πρώτο τους Reels video. Και τώρα θα αναρωτηθείς και δικαίως βέβαια τι είναι αυτό. Και εμείς εννοείται θα σου εξηγήσουμε. Το Reels όπως μαθαίνουμε κι εμείς (γιατί μη νομίζεις πως τα ξέρουμε όλα) είναι η απάντηση του Instagram στο Tik Tok.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους λοιπόν στο Beigel Bake Brick Lane Bakery, βοήθησαν στο να φτιάξουν bagels και το ζευγάρι ανέβασε το βίντεο με τη διαδικασία στο account του στο Instagram (Kensington Royal θυμάσαι έτσι;)



«Μια επίσκεψη σε ένα από τα πιο εμβληματικά καταστήματα bagel του Λονδίνου για να δείτε τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια! Το Beigel_bake αναγκάστηκε να μειώσει τις ώρες λειτουργίας του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά επιστρέφει στις 24 ώρες και συνεχίζει να υποστηρίζει την τοπική κοινότητά τους», ανέφερε το ζευγάρι στο βίντεο. Δες το βίντεο παρακάτω.