Ο πρωταγωνιστής του YOU έγινε μπαμπάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρωταγωνιστής του YOU έγινε μπαμπάς

Και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ήμασταν ακόμη στον Φεβρουάριο και στις αρχές μιας πανδημίας που δεν ξέραμε τι θα έφερνε στις ζωές μας, όταν ο κούκλος πρωταγωνιστής του YOU και το πιο sexy αγόρι του Hollywood μας ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Την ανακοίνωση είχε κάνει η σύζυγός του μέσα από το Instagram account της, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό. Βλέπεις δεν γνωρίζαμε όχι απλά για την εγκυμοσύνη, αλλά ούτε πως το sexy αυτό αγόρι έχει σύζυγο και είναι ερωτευμένος.

Ο super κακός του Netflix και του You, που έχει σκοτώσει –στη σειρά πάντα- ουκ ολίγους ανθρώπους για να προστατέψει την αγάπη και τη σχέση του έγινε μπαμπάς, και αυτό είναι η πιο απρόσμενη είδηση που ακούσαμε σήμερα μετά από τόσους μήνες. Η Domino Kirke ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία φαίνεται η ίδια αποκοιμισμένη στον καναπέ και στο πλάι της το παιδάκι τους και είναι πραγματικά τόσο όμορφη και γλυκιά φωτό.

Ο Penn Badgley και η σύζυγός του Domino Kirke έγιναν γονείς κάπου στις αρχές Αυγούστου και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Και μπορεί να μην είχε γίνει γνωστό το φύλο του μωρού τους, μία φωτογραφία στο Instagram της Domino όμως αποκάλυψε πως το ζευγάρι απέκτησε ένα γλυκύτατο και πανέμορφο μικρό αγοράκι.

Αυτό είναι το πρώτο παιδάκι για τον ηθοποιό, ο οποίος δηλώνει πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος από ποτέ, ενώ για την Domino είναι το δεύτερο, η οποία έχει ακόμη έναν γιο τον Cassius, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον μουσικό Morgan O’Kane.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.