Δικαίωση για την Kate Middleton: Η αλλαγή στο άρθρο που την «σταύρωνε»

Πατούλια Κατερίνα
Δικαίωση για την Kate Middleton: Η αλλαγή στο άρθρο που την «σταύρωνε»

Θυμάσαι το δημοσίευμα  που ήθελε την Kate να είναι σωστό τέρας;

Έχουν περάσει τρεις μήνες από το δημοσίευμα του περιοδικού Tatler, που παρουσίασε ένα προφίλ για την Kate Middleton κάνοντας έξαλλο το Παλάτι.

Στο τεύχος εκείνο του περιοδικού και στην online μεταφορά του, η Kate παρουσιαζόταν ως μια σνομπ και άκαρδη δούκισσα, που μετά το Megxit βρέθηκε εξουθενωμένη, έξαλλη και παγιδευμένη στο Παλάτι.

Το Tatler ήταν μάλιστα ένα περιοδικό που στήριζε την βασιλική οικογένεια και ο αρχισυντάκτης Richard Dennen που υπήρξε και φίλος της Kate στο πανεπιστήμιο είχε επίτηδες επιτρέψει χαρακτηρισμούς που ήξερε πως θα προκαλέσουν την οργή του William.

Οι δικηγόροι των Cambridges δεν άφησαν πολλά περιθώρια, οι μηνύσεις έλαβαν χώρα και το περιοδικό αναγκάστηκε να κόψει περίπου το ένα τέταρτο του αρχικού άρθρου, παραλείποντας τους χαρακτηρισμούς για την Catherine την Μεγάλη.

Ο χαρακτηρισμός πάντως που σόκαρε το Παλάτι ήταν πως η Kate είναι επικίνδυνα λεπτή ενώ ο William είδε στην μαμά της συζύγου του, την μανούλα που ποτέ δεν είχε.



Πηγή από το Παλάτι ανέφερε στην Sun:
«Η Kate παραμένει πληγωμένη και έξαλλη με το άρθρο, όλο αυτό ήταν δυσάρεστο. Νιώθει πως την έχει προδώσει ο φίλος της Richard και κάτι τέτοιο δεν το περίμενε, έχει ερωτήματα για το ποιος μίλησε έτσι για εκείνη, μιας και οι πραγματικοί της φίλοι δεν θα το έκαναν ποτέ»