GNTM 3: To πρώτο «ID Catwalk» έφερε άλλον αέρα στο παιχνίδι

GNTM 3: To πρώτο «ID Catwalk» έφερε άλλον αέρα στο παιχνίδι

Οι κριτές έμειναν Α-Φ-Ω-Ν-Ο-Ι.

Οι auditions του Greece's Next Top Model, έφτασαν στο επόμενο στάδιο και σήμερα, για πρώτη φορά βλέπουμε το «ID Catwalk». Ενώ αγόρια και κορίτσια πέρασαν από την πρώτη φάση, έβγαλαν εις πέρας τις πόζες μπροστά σε κριτική επιτροπή, περπάτησαν στην πασαρέλα και φωτογραφήθηκαν από τον Γιώργο Καράβα, τώρα θα πρέπει να εντυπωσιάσουν με το πολύ προσωπικό τους στιλ.

Το «ID Catwalk» ξεκίνησε και οι παίκτες του GNTM 3, περπάτησαν με τέτοιον αέρα που κανένας από εμάς δεν περίμενε. Αυτό είναι όντως το Greece's Next Top Model που θέλουμε και αλήθεια είδαμε μοναδικά σύνολα.

Το πρώτο «ID Catwalk» είναι γεγονός και οι κριτές τώρα θα πάρουν τη μεγαλύτερη απόφαση. Ήρθε η ώρα να διαλέξουν ποιους θα περάσουν στο bootcamp με κριτήριο τους τις στιλιστικές απόψεις των παιδιών, το προσωπικό τους στιλ αλλά και το πώς θα παρουσιαστούν αυτά τα δύο,αρμονικά.



Και τελικά τα κατάφεραν. Αγόρια και κορίτσια χωρίστηκαν σε ομάδες και κέρδισαν το εισιτήριο της εισόδου χάρη στο μοναδικό τους στιλ. Φανταχτερά χρώματα και επαγγελματικές πασαρέλες έκλεψαν τις καρδιές μας και ναι, η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη, να κοιτά τα νέα παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους.