Η Katie Holmes ζει τον απόλυτο έρωτα και τα παθιασμένα φιλιά της γίνονται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katie Holmes ζει τον απόλυτο έρωτα και τα παθιασμένα φιλιά της γίνονται viral

Το ζει στα άκρα και δεν τη νοιάζει τίποτα

Τι και αν ο κορονοϊός εξακολουθεί να κάνει την επέλασή του σε όλες τις χώρες του πλανήτη, η Katie Holmes ζει την καλύτερη φάση της ζωής της, στο πλευρό του αγαπημένου της Emilio Vitolo Jr. Η διάσημη ηθοποιός που πάντα κρατούσε κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, τον τελευταίο μήνα μας έχει εκπλήξει ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά της και τη στάση της για τη ζωή της.

Το ρητό που ίσως την εκφράζει αυτό το διάστημα ίσως είναι το «μια ζωή την έχουμε» αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αυτή την αλλαγή πορείας 100%. Από εκεί που έξι χρόνια έκρυβε τη σχέση της με τον Jamie Foxx και δεν φωτογραφιζόντουσαν ποτέ δημόσια μαζί, με τον chef Emilio μόνο φωτογραφίζεται σε τρυφερές –κυρίως- στιγμές.

Η Katie Holmes διανύει την πιο όμορφη φάση στη ζωή της παρά τα αρνητικά της επιδημίας και οι παπαρατσικές φωτός που τη βλέπουμε κάθε τόσο είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη για τα λεγόμενά μας. Και αν ακόμη δεν έχει τύχει να τη δεις σε τρυφερές στιγμές δύο πράγματα σημαίνει: ή δεν μας διαβάζεις (που είναι και τεράστιο σφάλμα) ή απλά δεν έχεις κάνει μια τυπική βόλτα στα social αναζητώντας της με το όνομά της, για να δεις τις super hot φωτογραφίες της.

Στις τελευταίες φωτό που απαθανατίστηκε να ανταλλάζει τρυφερά φιλιά με τον Emilio Vitolo, ήταν το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το οικογενειακό εστιατόριο του αγαπημένου της. Η Suri Cruise πώς να αντιμετωπίζει αυτή την υπερέκθεση της προσωπικής ζωής της μαμάς της στα social άραγε;


https://www.instagram.com/p/CFS9tu6DfQ6