Είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν υπέροχη

Είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν υπέροχη

Το αγαπημένο κορίτσι εντυπωσιάζει με τη νέα φωτογραφία.

Το κεφάλαιο μακιγιάζ απασχολεί πολλές γυναίκες. Ειδικά όσες βρίσκουν τον δρόμο τους να οδηγεί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιούν συνήθως τις περισσότερες εμφανίσεις τους έχοντας προσέξει πολύ τις επιλογές που έχουν κάνει στο makeup τους. Κρύβουν «ατέλειες», δίνουν περισσότερη λάμψη, κάνουν «κοψίματα» και δημιουργούν την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν βλέπουμε φωτογραφίες, στις οποίες οι celebrities είναι εντελώς αμακιγιάριστες, συνήθως εντυπωσιαζόμαστε από τη φρεσκάδα που αποπνέει και έτσι το πρόσωπό τους και από το πόσο πραγματικά δε χρειάζονται πολλά extras για να είναι πανέμορφες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη φωτογραφία της μας έδειξε για μία ακόμα φορά ακριβώς αυτό. Εκμεταλλεύτηκε το road trip που έκανε με τη Γωγώ Φαρμάκη για να τραβήξει μία φωτογραφία με τον ορειβατικό εξοπλισμό και το πρόσωπό της εντελώς αμακιγιάριστο.




«Ευτυχισμένη στην τοποθεσία Οροπέδιο των Μουσών 2.648μ #blessed #olympus #mountolympus #hiking #greece», έγραψε στο caption της φωτογραφίας, η οποία και συγκέντρωσε πάνω από 10 χιλιάδες likes μέσα σε 10 ώρες. Οι δε followers της λάτρεψαν το θέαμα και δε σταματούσαν να αφήνουν σχόλια που εκθείαζαν την ομορφιά της.

Πρώτες και καλύτερες η Λάουρα Νάργες, η Γωγώ Φαρμάκη, η Ναταλία Γερμανού και η Κλέλια Πανταζή.

Δες τη φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.