Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM μίλησε για τα απειλητικά μηνύματα (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM μίλησε για τα απειλητικά μηνύματα (video)

Η Αγγελική Κάτρη αποκάλυψε το σοκ που δέχτηκε

Η Αγγελική Κάτρη, είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Ηρακλή Τσουζίνοβ, ενός από τους είκοσι υποψήφιους για τον τίτλο του GNTM 3.

Από την πρώτη του εμφάνιση στις οντισιόνς του GNTM, ο Ηρακλής κέρδισε τους κριτές, τις εντυπώσεις, το Twitter και το Instagram, αποκτώντας πάνω από 120.000 followers σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Έλα όμως που από νωρίς μάθαμε πως ο Ηρακλής είναι δεσμευμένος με την χορεύτρια Αγγελική και οι κοινές φωτογραφίες των δύο παιδιών, οδήγησαν στα άκρα ως φαίνεται τις θαυμάστριες του εξωτικού Ηρακλή.

Η Αγγελική, μίλησε στην Φωλιά των ΚουΚου για τον αγαπημένο της αλλά και για όσα έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα.



«Έχω γνωρίσει τη μαμά του Ηρακλή, είναι πολύ καλή και όμορφη κι έχει τα ίδια μάτια με τον Ηρακλή, συγκινήθηκε μόλις είδε τον γιο της στην τηλεόραση.

Πιστεύω πως επειδή ο Ηρακλής είναι προσγειωμένος και ταπεινός, πιστεύω πως δεν θα πάρουν τα μυαλά του αέρα», τόνισε η Αγγελική για να συμπληρώσει:

«Γνωριστήκαμε από μία δουλειά, πριν δύο χρόνια περίπου, όλες οι κοπέλες λέγαμε πως είναι πολύ ωραίος, χάρηκα που τον είδα στην audition του GNTM, είναι πολύ όμορφος άνθρωπος. Στην αρχή έπαθα μεγάλο σοκ στο Instagram, μου έστελναν άσχημα και απειλητικά μηνύματα κοπέλες που τον ήθελαν και στις φωτογραφίες μας από κάτω έφταναν να τσακώνονται κοπέλες για το αν ταιριάζουμε. Κάποιες μου έλεγαν πως ο Ηρακλής είναι δικός του, κάποιες πως θα μου κάνουν κακό».