Σοφία Καρβέλα: Θα νιώσεις κάποια ταύτιση με το αστείο post με τα παιδιά της

Σοφία Καρβέλα: Θα νιώσεις κάποια ταύτιση με το αστείο post με τα παιδιά της

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα γράφει το πιο ταιριαστό caption.

Οι Δευτέρες έχουμε συνηθίσει να είναι οι πιο δύσκολες της εβδομάδας και αυτό γιατί αποτελούν τη δύσκολη αρχή της. Μετά το σαββατοκύριακο ειδικά, που έχεις ξεκουραστεί και βρίσκεσαι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, το να ξεκινήσει η εβδομάδα από την αρχή, με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που συνοδεύουν την καθημερινότητα, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο.

Κατά κάποιους, αυτό το mood φαίνεται να φεύγει με το πέρας της Δευτέρας, αλλά αυτή δεν είναι η περίπτωση για όλους και σίγουρα όχι για τη Σοφία Καρβέλα, που την Τρίτη αποφάσισε να κάνει ένα πολύ αστείο post. Με τι; Μα φυσικά με τα αξιολάτρευτα παιδιά της.

Το βίντεο είναι από ημέρα που αφιερώθηκε στη ζωγραφική:




Η φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Instagram τους απεικόνιζε να περπατάνε στον δρόμο το πρωί, με τον μικρό της γιο να πέφτει και να κρατιέται από την τσάντα του μεγάλου και την ίδια τη Σοφία να παρακολουθεί την όλη σκηνή.

Στο caption έγραψε: «Don’t think anyone ever said, easy like Tuesday morning», δηλαδή «Μη νομίζετε ότι κάποιος είπε ποτέ 'εύκολα όπως το πρωινό της Τρίτης'»

Στη φωτογραφία που βρίσκεται στη συνέχεια, θα δεις για μία ακόμα φορά το πόσο cool μαμά είναι η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.