Eva Longoria: Δες την αμακιγιάριστη και με κολάν γυμναστικής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Eva Longoria: Δες την αμακιγιάριστη και με κολάν γυμναστικής

Θα πάθεις πλάκα

Σου έχουμε ξαναγράψει πως η Eva Longoria είναι μία από τις αγαπημένες celebrities στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και από τότε που έγινε μανούλα έχει ανέβει ακόμη πιο πολύ στα μάτια μας. Η 45χρονη ηθοποιός από το Corpus Christi του Texas είναι το είδωλό μας και κάθε της post στο Instagram έχει σίγουρα το like μας. Πριν από δύο χρόνια έγινε μανούλα για πρώτη φορά στον μικρό Santiago, καρπό του έρωτά της με τον Jose Baston και από τότε η ζωή της και η ευτυχία της ολοκληρώθηκε.

Η Eva Longoria είναι μια πηγή έμπνευσης για όποιον την ακολουθεί στο Instagram, αλλά και δύναμης, αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να καταφέρεις πράγματα. Η ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο διανύει ίσως μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, και παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας με τον κορονοϊό, εκείνη φροντίζει να μας φτιάχνει τη διάθεση με τα post της.

Για μία ακόμη φορά ωστόσο θέλουμε να σταθούμε –εκτός από την εσωτερική- στην εξωτερική της εμφάνιση. Δεν ξέρουμε αν την έχεις δει ποτέ αμακιγιάριστη, αλλά σε περίπτωση που δεν έχει συμβεί, ήρθε η ώρα. Η 45χρονη ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα, μια φωτογραφία στο account της, στην οποία ποζάρει με μπούστο και κολάν γυμναστικής και τελείως αμακιγιάριστη.

Και εκτός από το καλλίγραμμο κορμί της, παρατηρήσαμε πόσο όμορφη είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ απλά με τα φυσικά χαρακτηριστικά της. Άραγε στα 45 μας θα μπορούμε να ποζάρουμε κι εμείς έτσι στα social;