Κάτια Ταραμπάνκο: Ξανά ερωτευμένη και όχι με αυτόν που νομίζεις

Κάτια Ταραμπάνκο: Ξανά ερωτευμένη και όχι με αυτόν που νομίζεις

Έχει νέο σύντροφο στη ζωή της

Την Κάτια Ταραμπάνκο τη γνωρίσαμε πέρυσι,τέτοια εποχή, μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Το νεαρό κορίτσι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οντισιόν και μέσα μας ξέραμε πως θα είναι η νικήτρια του reality μοντέλων. Και δεν πέσαμε τόσο έξω, αφού ήταν η νικήτρια μαζί όμως με το Bratis girl, Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Μετά το τέλος του reality η Κάτια συνέχισε να βρίσκεται στο προσκήνιο, τόσο για τις δουλειές που έκανε, όσο και για την προσωπική της ζωή, η οποία ενδιέφερε ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό. Έπειτα, λοιπόν, από κάποιους μήνες ως single κορίτσι, η Κάτια είναι και πάλι ερωτευμένη κι έχει νέο σύντροφο στη ζωή της.

Δεν είναι όμως αυτός που νομίζεις, μιας και η ίδια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με εκείνη και τον Γιάννη Αποστολάκη, με τον οποίο είναι μαζί στους θαλασσόλυκους. Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model απαθανατίστηκε σε βόλτα με τον νέο της σύντροφο, του οποίου δεν γνωρίζουμε, δυστυχώς, ούτε το όνομα και όπως είδαμε, έδειχναν πολύ καλά μαζί.

Τη σχετική είδηση είδαμε μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», και η Κάτια έδειχνε αλήθεια πολύ καλά δίπλα του. Περπατούσαν μάλιστα πιασμένοι χεράκι χεράκι, και αυτό το λες πολύ ρομαντικό είναι η αλήθεια. Ελπίζουμε να είναι καλά μαζί και να μάθουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για τον νεαρό που της έκλεψε την καρδιά.