Το Sex and the City επιστρέφει και αυτή η star θα υποδυθεί την Samantha

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Sex and the City επιστρέφει και αυτή η star θα υποδυθεί την Samantha

Θέλουμε πολύ να δούμε αν θα συμβεί

Εδώ και αρκετά χρόνια ακούμε για την επιστροφή του Sex and the City, όμως η κόντρα ανάμεσα στην Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall, ήταν πολύ πιο δυνατή από την επιθυμία του reunion. Κάπως έτσι, λοιπόν, το όνειρο αυτό έσβησε άδοξα κι εμείς ξεχάσαμε για λίγο πόσο θέλαμε να επιστρέψει. Τα σχέδια για μια τρίτη δόση ταινιών σταμάτησαν πριν από τρία χρόνια, αφού η Cattrall, η οποία υποδήθηκε τη Samantha Jones, αποφάσισε ότι ήθελε να είναι εκτός. Από τότε, πολλοί πρότειναν να ρίξουν τη Sharon Stone στο ρόλο της Cattrall - μια ιδέα που ακόμη και η star της σειράς, Sarah Jessica Parker χαρακτήρισε «πραγματικά ενδιαφέρουσα».

Έτσι, όταν εμφανίστηκαν τόσο η Stone, όσο και η Cynthia Nixon στο Bravo's Watch What Happens Live την Τρίτη, με οικοδεσπότη τον Andy Cohen, όταν εκείνος ρώτησε τις ηθοποιούς για τις φήμες, είτε το πιστεύεις είτε όχι, και οι δύο stars ήταν αρκετά δεκτικές. Όταν ο οικοδεσπότης έκανε αναφορά στο θέμα, η star του Βασικού Ενστίκτου παραδέχτηκε ότι δεν είχε ακούσει τίποτα, αλλά αντίθετα σημείωσε, ότι κάθε φορά που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη Miranda Hobbes (aka Cynthia Nixon) ήταν τιμή της.

Από την πλευρά της, η Nixon, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Stone στη σειρά Ratched του Netflix, είπε:

«Νομίζω ότι η Sharon θα ήταν, φυσικά, καταπληκτική. Η Kim ήταν απίστευτα υπέροχη ως Samantha, όμως νομίζω ότι και η Sharon θα την έκανε εντελώς δικό της το ρόλο». Η Cynthia Nixon πρόσθεσε επίσης: «Έχω ακούσει επίσης πολλούς ανθρώπους να λένε, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Kim Cattrall, ότι αν θέλουμε να έχουμε μια διαφορετική τέταρτη γυναίκα, ότι ίσως θα ήταν καλό να έχουμε μία έγχρωμη αυτήν τη φορά. Και νομίζω ότι θα ήταν επίσης καταπληκτικό».

Για να δούμε όμως θα υπάρχει εν τέλει Sex and the City 3;