Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με μάσκα και στέλνει το δικό της μήνυμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με μάσκα και στέλνει το δικό της μήνυμα

Ναι ακόμη και με τη μάσκα

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που λατρεύουμε στη Δούκισσα Νομικού περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι το αφοπλιστικό βλέμμα της, το διαπεραστικό.. Το χρώμα των ματιών της, αυτή η ιδιαιτερότητα στα μάτια της είναι κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει και μερικές φορές δε χορταίνουμε να βλέπουμε τις κοντινές φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο ig account της.

Η Δούκισσα Νομικού έχει ένα από τα πιο ωραία Instagram accounts της ελληνικής showbiz και από τότε που έγινε μανούλα το έχουμε λατρέψει ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν φορές που τη βλέπουμε να ποζάρει και μας εντυπωσιάζει με τη ομορφιά της, όπως ακριβώς συνέβη σε αυτό το story που έκανε μερικές ώρες πριν.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε στο Instagram account της σε μορφή story μια φωτογραφία στην οποία φορά μάσκα, και δεν μπορούμε ούτε να σχολιάσουμε το πόσο κούκλα είναι. Το μόνο που βλέπουμε στη φωτό είναι τα μάτια της, αφού το υπόλοιπο πρόσωπο έχει κρυφτεί από τη μάσκα και αλήθεια το διαπεραστικό της βλέμμα είναι πραγματικά όλα τα λεφτά.

Tη φωτογραφία τη συνοδεύει με το χαρακτηριστικό wear a damn mask, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για όλα όσα βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Το #wearadamnmask είναι ένα hashtag που χρησιμοποιούν και στο Hollywood θέλοντας να πείσουν τους fans τους να τις φορούν.

Στη φωτό φαίνεται να είναι αμακιγιάριστη και αλήθεια δεν βρίσκουμε ούτε ένα ψεγάδι επάνω της. Έχει υπέροχα μάτια και φανταστικό βλέμμα, και αυτή η φωτογραφία δεν χρειάζεται κανέναν επιπλέον σχολιασμό. Μπορείς απλά να τη χαζεύεις γιατί ακόμη και με τη μάσκα που κρύβει σχεδόν όλο της το πρόσωπο είναι μια κούκλα.