Αθηνά Οικονομάκου: Η εξόρμηση με τον σύζυγό της και η αφιέρωση

Αθηνά Οικονομάκου: Η εξόρμηση με τον σύζυγό της και η αφιέρωση

Easy riders στην Αράχωβα

Τα Σαββατοκύριακα (αν δεν δουλεύεις) είναι για να τα περνάς παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα, να ξεκουράζεσαι, να γεμίζεις τις μπαταρίες σου και να επιστρέφεις ανανεωμένη για να ξεκινήσεις μια καινούργια εβδομάδα. Και αυτό ακριβώς έκανε αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο (ή αλλιώς ΠΣΚ) η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός άφησε για λίγο τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, και μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, πήγαν μέχρι την Αράχοβα.

Το ζευγάρι άφησε στην Αθήνα τον γιο του με τους παππούδες του και εκμεταλλεύτηκε τον καλό θα λέγαμε αρχικά καιρό για μια εκδρομή οι δυο τους με μηχανή. Στην πορεία βέβαια το Φθινόπωρο έκανε κάπως αισθητή την παρουσία του αφού τους έπιασε βροχή όπως είδαμε από τα story στο Instagram της Αθηνάς.



Αθηνά και Φίλιππος μας έδειξαν πως είναι easy riders αφού δεν πτοήθηκαν από τη βροχή –η οποία στην πορεία σταμάτησε- και ανέβηκαν με τη μηχανή μέχρι και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, το οποίο σαφώς ήταν κλειστό. Μέσα από το account της ηθοποιού πολλά βίντεο με τις βόλτες με τη μηχανή, είδαμε όμως κι ένα στο οποίο ο σύζυγός της έκανε τα δικά του κόλπα στην μεγάλου κυβισμού μηχανή του, με την Αθηνά να κάνει την πιο γλυκιά αφιέρωση, λέγοντας πόσο τον αγαπάει.



Και όπως τους βλέπαμε έτσι μαζί σκεφτήκαμε πόσο όμορφο είναι να περνάς στιγμές με το άλλο σου μισό, με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να μοιραστείς τη ζωή σου, και πραγματικά τους ζηλέψαμε πολύ.