Ο κούκλος αθλητής προώθησε το βιβλίο της συζύγου του με την πιο hot φωτό ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο κούκλος αθλητής προώθησε το βιβλίο της συζύγου του με την πιο hot φωτό ever

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με αυτό που ανέβασε

Το βραβείο της πιο sexy και hot φωτογραφίας το δίνουμε σήμερα σε αυτό το αγόρι, που σκέφτηκε να προωθήσει το νέο βιβλίο της συζύγου του με τον πιο έξυπνο τρόπο. Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο οι fans και οι followers θα δώσουν βάση στο βιβλίο και όχι σε αυτόν που είναι πραγματικά ένας κούκλος. Και θα σου εξηγήσουμε γιατί τα λέμε όλα αυτά ευθύς αμέσως για να καταλάβεις κι εσύ.

Ο 33χρονος πρώην αθλητής του NFL πήρε μια καρεκλίτσα, βρήκε στην αυλή του σπιτιού του και κρατώντας μια κούπα καφέ και το βιβλίο μαγειρικής της συζύγου του, πόζαρε ολόγυμνος στο Instagram. Και σε ρωτάμε εμείς τώρα, πως είναι δυνατόν έχοντας αυτήν την εικόνα μπροστά σου να κοιτά το βιβλίο και όχι αυτόν που είναι πραγματικά καλλονός.

Ο Eric Decker είπε να πρωτοτυπήσει στο promotion του βιβλίου και να μας δείξει και το πόσο sexy είναι εκτός από το νέο βιβλίο. «Είναι μεγαλύτερο, καλύτερο και νοστιμότερο από αυτό που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε… Μιλώ για το εκπληκτικό νέο βιβλίο μαγειρικής της συζύγου μου “Just Feed me”. Είναι επίσημα σε κυκλοφορία! Έχω δοκιμάσει τα πάντα και μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ καλό. Απολαύστε το!».

Με τέτοια φωτογραφία φανταζόμαστε το promotion θα πάει πολύ καλά.