Η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση της Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση της Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Εδώ και μερικούς μήνες γνωρίζουμε πως η Khloe Kardashian τα έχει βρει και πάλι με τον πατέρα της κόρης της και πρώην σύντροφό της, Tristan Thompson. Και είναι η δεύτερη φορά που επανασυνδέονται αφού η star τον συγχώρησε εκ νέου για την απιστία που της έκανε δεύτερη συνεχόμενη φορά, και μάλιστα με την κολλητή της αδερφής της, Kylie, Jordyn Woods. Η reality star ήταν ανένδοτη για τουλάχιστον έναν χρόνο ατις εκκλήσεις του NBAer, ωστόσο η επιθυμία της να γίνει σύντομα ξανά μαμά την έκανε να το σκεφτεί και να τον συγχωρήσει.

Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί, εδώ και πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο οι δυο τους συμπεριφέρονται σα να έχουν ήδη παντρευτεί. Μέσα στις φήμες συμφιλίωσης και το «θόρυβο» της εγκυμοσύνης της star, το ζευγάρι ζει μαζί εν μέσω lockdown.

Σύμφωνα με πηγές, «ενεργούν σαν παντρεμένο ζευγάρι» και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει να ψάχνουν μαζί για σπίτι στο Los Angeles.

«Η Khloé και ο Tristan τα πηγαίνουν πολύ καλά και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και εδώ και λίγο καιρό. Η καραντίνα τους έχει φέρει πιο κοντά από ποτέ και ο Tristan είναι πολύ προσεκτικός, αφοσιωμένος στον Khloé, αφοσιωμένος στην True και στην καθημερινή οικογενειακή ζωή τους», ανέφερε εκ των έσω πηγή και πρόσθεσε:

«Είναι σαν παντρεμένο ζευγάρι και είναι τόσο άνετα μεταξύ τους. Ο Tristan είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και η Khloe ελπίζει για το μέλλον τους». Εν τω μεταξύ, η μαμά της Khloe, Kris Jenner εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και έδωσε μια μάλλον ντροπαλή απάντηση στα νέα της εγκυμοσύνης της κόρης της.

Μήπως η Khloe μας κρύβει κάτι; Μήπως πρόκειται να ντυθεί νύφη; Θα δούμε στην πορεία.