Ο Ben Affleck έκανε επιτέλους το επόμενο βήμα στη σχέση με την Ana de Armas

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ben Affleck έκανε επιτέλους το επόμενο βήμα στη σχέση με την Ana de Armas

Ευχάριστα νέα για τον Ben

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Ben Affleck αποφάσισε να προχωρήσει στην ζωή το, μετά από εκείνον τον Αύγουστο του 2018 που βρέθηκε σε κακή κατάσταση σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ο ηθοποιός είχε αγοράσει ένα σπίτι είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων το 2018 μετά τον χωρισμό του από την Jennifer Garner και σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο σταρ αποφάσισε επιτέλους να μετακομίσει στο σπίτι αυτό μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ana de Armas.

Το υπέροχο σπίτι του Affleck είναι έτσι φτιαγμένο με παιδότοπο και πισίνα για να φιλοξενεί τακτικά τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει με την Garner.

O εξωτερικός χώρος διαθέτει και κούνιες και τραμπολίνο και μπάρμπεκιου και τραπέζι πινγκ πονγκ και ο Ben το βλέπει σαν την ιδανική αρχή για την σχέση ζωής που θέλει να κάνει με την Ana.

Εσωτερικά, το παλατάκι του Ben διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες με επτά πλήρη και ακόμα δύο μικρά μπάνια, σπα, σινεμά, γυμναστήριο και μικρό σπιτάκι για το προσωπικό.

Ben και Ana γνωρίστηκαν πέρσι και πριν λίγες εβδομάδες είχαν εντοπιστεί από τους παπαράτσι με κούτες κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως η Ana έχει μετακομίσει στο προσωρινό σπίτι του ηθοποιού.

Η Sun πάντως επιμένει πως ο Affleck θέλει να επισημοποιήσει τον δεσμό, έτσι κι αλλιώς περνάει πολύ χρόνο με το κορίτσι του και ο αρραβώνας δεν θα αργήσει να έρθει.