Ζενεβιέβ Μαζαρί: Γιατί παντρεύτηκε με τον σύζυγό της μετά τα απανωτά «όχι»;

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Γιατί παντρεύτηκε με τον σύζυγό της μετά τα απανωτά «όχι»;

Υπήρχαν πολλές προτάσεις γάμου, αλλά, τελικά, άλλος ήταν ο λόγος που το αποφάσισαν.

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε με νέα επεισόδια κι ένα νέο φορμάτ που πλέον περιλαμβάνει και άντρες και γυναίκες. Αυτή, όμως, δεν είναι και η μοναδική αλλαγή που είδαμε, αφού, ανάμεσα στα άλλα, η αγαπημένη του κοινού, Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχει πλέον τη μία καρέκλα της κριτικής επιτροπής αντικαθιστώντας την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η αλλαγή «αγκαλιάστηκε» από το κοινό που κατευθείαν είδε πόσο ταίριαξε στον νέο της ρόλο.

Η Ζενεβιέβ, τώρα, εμφανίστηκε στην εκπομπή Στη Φωλιά των ΚουΚου και, πάνω στα διάφορα που βρέθηκαν να συζητάνε, η κουβέντα πήγε στον σύζυγό της και γνωστό φωτογράφο, Βασίλη Καρύδη. Η νέα κριτής του GNTM είπε ότι εκείνος της είχε κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου, στις οποίες η απάντηση ήταν αρνητική, μέχρι τελικά να δεχτεί.




«Τα πρώτα χρόνια, έλεγα συνέχεια ‘όχι’ στον Βασίλη, γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν πιστεύω ότι μας κράταγε το στεφάνι ή η βέρα, αλλά μετά, λόγω συνθηκών και καταστάσεων είπαμε ok και γι’ αυτό κλεφτήκαμε»

«10 Ιουλίου το αποφασίσαμε. Είχαμε κάνει και τη Ροζαλία. Το 2015 παντρευτήκαμε, με τη Ροζαλία παράνυμφο»

«Στους τρεις μήνες συγκατοικήσαμε. Νομίζω ήταν στον τρίτο χρόνο (η πρώτη πρόταση γάμου)»

Αν αναρωτιέσαι πώς τελικά παντρεύτηκαν και τι άλλαξε την κατάσταση, η απάντηση μάλλον θα σε εκπλήξει.

«Έγινε το referendum και μάλλον θα βγαίναμε από την Ευρώπη. Οπότε ξαφνικά εγώ θα ήμουν η φτωχή συγγενής με έναν άντρα που έχει αναγνωρίσει το παιδί μου και ζει και δουλεύει στο Λονδίνο κι εγώ θα έπρεπε να βγάζω διαβατήρια για να πάω στο Λονδίνο»

«10 Ιουλίου, εκεί που γινόταν η αναμπουμπούλα (το αποφασίσαμε) και 17 Αυγούστου παντρευτήκαμε. Στην Κίμωλο. Είχαμε κλείσει για διακοπές»