Ακόμα μία κρυφή εγκυμοσύνη! Η ξανθιά ηθοποιός μας δείχνει τον γιο της!

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα μία κρυφή εγκυμοσύνη! Η ξανθιά ηθοποιός μας δείχνει τον γιο της!

Ακόμα ένα μωρό ήρθε στον κόσμο χωρίς να το μάθει κανείς

Αυτή η καραντίνα έφερε πολλά παιδιά και οι διάσημοι κατάφεραν εν μέσω πανδημίας να κρατήσουν τις πιο προσωπικές τους στιγμές κρυφές.

Μετά την Jessica Biel και τον Justin Timberlake που δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, είχαμε ακόμα μία κρυφή εγκυμοσύνη και γέννα στο Hollywood.

Την ηθοποιό αυτή την έχουμε λατρέψει και στην Ελλάδα στην συμμετοχή της σε μια ταινία που γυρίστηκε στην χώρα μας. Μιλάμε για την 34χρονη Amanda Seyfried και τον σύζυγό της Thomas Sadoski που χάρισαν έναν μικρό αδερφό στην τρίχρονη κόρη τους.

Το ζευγάρι ακολούθησε τα βήματα της Katy Perry και του Orlando Bloom που δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της κόρη τους στον λογαριασμό της σελίδας της Unicef της οποίας είναι πρεσβευτές και δημοσίευσαν κι αυτή την πρώτη φωτογραφία του γιου τους στην σελίδα των οργανισμών INARA και War Child USA.

«Από την γέννηση της κόρης μας πριν τρία χρόνια, έχουμε αποφασίσει να βοηθάμε τα ανυπεράσπιστα παιδιά που επηρεάζονται τόσο βίαια από τις συγκρούσεις και τον πόλεμο και η δέσμευση αυτή υπήρξε κινητήρια δύναμη στη ζωή μας . Με τη γέννηση του γιου μας, η δουλειά των INARA και War Child έγινε προτεραιότητα.⁠



Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε το όνομα του γιου της ενώ με τον 44χρονο Sadoski έχουν αποκτήσει την κόρη τους Nina. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2017, λίγο πριν αποκτήσουν την κόρη τους.