«Ήταν σαν να μου ρούφηξε τη ζωή»: Η αποκάλυψη της Aniston για την εφιαλτική συνεργασία

«Ήταν σαν να μου ρούφηξε τη ζωή»: Η αποκάλυψη της Aniston για την εφιαλτική συνεργασία

Και η σκέψη να εγκαταλείψει το Hollywood. 

Την Jennifer Aniston τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε, γιατί την έχουμε πάντα στο μυαλό μας ως την αστεία και ονειροπόλα Rachel Green αλλά και τη γυναίκα εκείνη που πλήγωσε ο Brad και έφερε σε δύσκολη θέση και μάλιστα… δημόσια. Εκτός από τα παραπάνω, η Aniston είναι μία καλή ηθοποιός και μία κουλ τύπισσα που παρά το sex appeal της, θέλεις οπωσδήποτε να είναι φίλη σου.

Κι όμως, το αγαπημένο κορίτσι του Hollywood, τα δύο τελευταία χρόνια δεν περνάει και πολύ καλά, μιας και σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να εγκαταλείψει την υποκριτική!

Μιλώντας στους Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett στο Smartless podcast η star εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε σοβαρά πριν δύο χρόνια να εγκαταλείψει το Hollywood, και όλα αυτά εξαιτίας μίας συνεργασίας.

«Ήταν σαν να μου έχουν ρουφήξει τη ζωή. Από αυτές τις συνεργασίες που λες ποτέ ξανά. Το σενάριο δεν ήταν έτοιμο και έπρεπε να περιμένω 3 ολόκληρους μήνες. Και μετά απλώς αναρωτήθηκα, και τώρα τι;», είπε με μεγάλη ειλικρίνεια χωρίς όμως να αναφέρει ποιο συγκεκριμένο project ήταν αυτό, αν και είναι μάλλον απίθανο να πρόκειται για το The Morning Show.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγαπημένα «Φιλαράκια» που μπορεί να την έκαναν διάσημη παγκοσμίως και φυσικά πάρα πολύ πλούσια, αλλά τη στιγμάτισαν για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται με τους ρόλους.

Πάντως, αν όντως θέλει να αφήσει το Hollywood για να αράξει, κάτι μου λέει ότι δεν θα έχει βιοποριστικό πρόβλημα!