Επιτέλους! Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τι είναι το «oomph»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τι είναι το «oomph»

Μια λέξη που μας είχε στοιχειώσει από πέρυσι

Η πρώτη αποχώρηση για το φετινό Greece’s Next Top Model πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ και η Χρύσα ήταν αυτή που βρέθηκε στη δυάδα αποχώρησης μαζί με την Αλεξάνδρα, και εν τέλει είπε αντίο στο reality μοντέλων. Στη διάρκεια της διπλής φωτογράφισης της Δευτέρας, η 20χρονη κατακλύστηκε από το άγχος της και σε καμία από τις δύο φωτογραφίσεις δεν κατάφερε να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Κατεβαίνοντας από το σετ της φωτογράφισης η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να ανεβάσει λίγο το ηθικό και τη διάθεση της Χρύσας, λέγοντας πως αυτό που της έλειπε και δεν είχε καλό αποτέλεσμα ήταν το «ουμφ». Και είναι η δεύτερη φορά που το ακούμε αυτό από τη Βίκυ, μιας και πρώτη φορά το ακούσαμε πέρυσι στη διαδικασία του Bootcamp στη φωτογράφιση της παραλίας. Η απορία μας και φέτος παρέμεινε φυσικά η ίδια. Τι στο καλό είναι το «ουμφ».

Και να που επιτέλους μάθαμε. Έφτασε η μεγάλη στιγμή που η Βίκυ Καγιά, το top model του ελληνικού reality μοντέλων μας εξήγησε με απλά λόγια τι σημαίνει να έχεις το «ουμφ». Μια φωτογραφία από το χθεσινό look της ανέβασε η παρουσιάστρια εχθές και στο caption αυτής εξήγησε τι είναι το «oomph» (γιατί υπάρχει και στα αγγλικά).

Τρία χαρακτηριστικά έδωσε η Βίκυ Καγιά για την ερμηνεία του «ουμφ» και είναι οι εξής: 1. προσωπική γοητεία ή μαγνητισμός: αίγλη, 2. sex appeal και 3. δύναμη και ζωτικότητα. Τώρα λοιπόν ξέρουμε όλοι τι είναι το «oomph» και θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε αν το έχουν οι παίκτες στα concepts ή όχι.