Δυο μέρες μετά τη γέννα η διάσημη ηθοποιός ανέβασε φωτό με φουσκωμένη κοιλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δυο μέρες μετά τη γέννα η διάσημη ηθοποιός ανέβασε φωτό με φουσκωμένη κοιλιά

Άλλη μία εγκυμοσύνη που έμεινε κρυφή

Μόλις πριν από δύο εικοσιτετράωρα μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, κάτω από άκρα μυστικότητα. Για την ακρίβεια όχι μόνο γέννησε κρυφά, αλλά κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της και τους εννέα μήνες που διήρκησε. Η ηθοποιός χάρισε στην κόρη της έναν αδερφό, και όλοι μαζί πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Και αν αναρωτιέσαι πως ήταν με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, εκείνη φρόντισε να μας δείξει.

Όχι δεν κυκλοφόρησαν σήμερα παπαρατσικές φωτογραφίες από κάποια έξοδό της που τη πέτυχε με φουσκωμένη κοιλιά, αλλά η ίδια δύο εικοσιτετράωρα μετά την γέννηση του γιου της ανέβασε μια φωτό της με την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο λόγος για την Amanda Seyfried που πλέον είναι μανούλα δύο παιδιών και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Την Τρίτη μάθαμε έπειτα από μια ακόμη φωτό της στο Instagram πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο σύζυγός της Thomas Sadoski ανέβασε τη φωτό με τον νεογέννητο γιο τους την οποία η Amanda έκανε repost στο δικό της προφίλ, και λίγες ώρες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία της με το «before».

Η Amanda Seyfried μοιράστηκε μια φωτό με τους φανς της στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, μάλλον λίγο πριν γεννήσει γιατί πραγματικά σου φαίνεται πως θα εκραγεί, με την κόρη της να ακουμπά με τα χεράκια της την κοιλίτσα της μαμάς της, προφανώς γνωρίζοντας ήδη πως θα αποκτήσει έναν αδερφό, εξού και ο ενθουσιασμός μάλλον.

Δες τη φωτό της ηθοποιού στη gallery που ακολουθεί.