Το Instagram φλέγεται: Η φωτογραφία που προκαλεί μένος και αντιδράσεις

1 SHARE

Τι πραγματικά έχει συμβεί; 

Ένας απίστευτος αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα social media και πιο συγκεκριμένα στη δημοφιλέστατη πλατφόρμα Instagram, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε η αρραβωνιαστικιά του Brooklyn Beckham, Nicola Peltz.

Που λέτε, η νεαρή δισεκατομμυριούχος και μέλλουσα κυρία Beckham, ανέβασε ως συνήθως μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, χωρίς όμως να υποψιάζεται αυτό που θα επακολουθούσε.

Η φωτογραφία, για να σου δώσουμε να καταλάβεις, απεικονίζει το ερωτευμένο ζευγάρι αγκαλιά, σε πολύ εύθυμη κατάσταση, με τον Brooklyn να έχει περάσει το χέρι του στο λαιμό της καλής του.

Κίνηση, η οποία μπορεί να ήταν τυχαία και αδιάφορη, αλλά δεν αντιμετωπίστηκε έτσι από τους χιλιάδες followers του Beckham, και δη τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που αφορούν στην ενδοοικογενειακή βία.

Η ιδρυτής της οργάνωσης KWRO για τα δικαιώματα των γυναικών, έγραψε από κάτω: «Μπορεί να κάνεις πλάκα αλλά είναι αηδιαστικό. Δεν παίζουμε με αυτά τα θέματα», ενώ κάλεσε το ζευγάρι να διαγράψει τη φωτογραφία και να προβεί σε δημόσια απολογία.

Η φωτογραφία τελικά κατέβηκε, προς τέρψιν όλων όσων ενοχλήθηκαν αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη που θέτει τον εξής προβληματισμό: Μήπως πλέον έχουμε γίνει υπέρ το δέον εύθικτοι και στοχοποιούμε ανθρώπους και καταστάσεις, άδικα; 

Τροφή για σκέψη…

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ