Γιάννης Αϊβάζης: Έκανε Covid Test και ανακοίνωσε στο insta το αποτέλεσμα

Γιάννης Αϊβάζης: Έκανε Covid Test και ανακοίνωσε στο insta το αποτέλεσμα

Η ανακοίνωση ήρθε από το Instagram.

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα αγχωτική, ιδίως με τα κρούσματα του κορονοϊού που ολοένα και αυξάνονται. Πολλοί είναι οι celebrities που ανακοινώνουν στα social media αν νοσούν από τον ιό ή κάνουν γνωστό στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι παραμένουν σπίτι και τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα ασφαλείας, μέσα σε αυτούς είναι και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Αν θυμάσαι στην περίοδο της καραντίνας ο Γιάννης ήταν ένα από τα πρόσωπα της δημοσιότητας που έκαναν συχνά IG Live Videos και συζητούσε με τους followers του για ό,τι τους απασχολούσε. Αυτή τη φορά η δημοσίευσή του απέχει πολύ από τα παραπάνω, αλλά φρόντισε να μας ενημερώσει για κάτι αρκετά σημαντικό που είναι το αποτέλεσμα του Covid test που έκανε.

Για προληπτικούς λόγους ο ηθοποιός θέλησε να κάνει το test με σκοπό φυσικά να βεβαιωθεί ότι δε νοσεί από τον κορονοϊό αλλά και για να προφυλάξει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Το αποτέλεσμα ευτυχώς ήταν αρνητικό και αμέσως έσπευσε να δημοσιεύσει στο instagram τα ευχάριστα.

Σε ένα insta story ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το test και το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά έγραψε ότι είναι αρνητικός και νιώθουμε σίγουρα την ανακούφισή του.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε.