Ο διάσημος τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως Timberlake & Biel έγιναν γονείς ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως Timberlake & Biel έγιναν γονείς ξανά

Δεν είναι φήμη τελικά

Κάπου στα μέσα Ιουλίου η Daily Mail κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο ήθελε τη Jessica Biel και τον Justin Timberlake να έχουν γίνει γονείς για δεύτερη φορά, έπειτα από κρυφή εγκυμοσύνη της πρώτης. Φυσικά κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει κάτι τέτοιο, γιατί αποδείξεις δεν υπήρχαν και μέχρι και μερικούς μήνες πριν υπήρχαν στον αέρα φήμες απιστίας, έπειτα από φωτογραφίες που είχα κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβρη και έδειχναν τον τραγουδιστή σε τρυφερά τετ α τετ με άλλη γυναίκα.

Για να κλείσουμε το στόρι της «απιστίας» να σου θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ποτέ δεν έκανε τίποτα με την συμπρωταγωνίστριά του. Μάλιστα είχε βγει και είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη στη σύζυγο και στον γιο του για όλα αυτά που πέρασαν με τα media και το σούσουρο που δημιουργήθηκε.

Κι ενώ όλοι πίστευαν πως οι δυο τους είναι πολύ κοντά στον χωρισμό, εκείνοι όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά απέκτησαν μαζί και δεύτερο παιδάκι. Το πρώτο παιδί της οικογένειας, Silas, είναι πέντε ετών και έγινε μεγάλος αδερφός ενός άλλου μικρού αγοριού πριν από περίπου δύο μήνες. Ακόμη δεν έχει βγει κάποιος από τους δύο να επιβεβαιώσει την είδηση με αποτέλεσμα να υπάρχουν αμφιβολίες, γι΄ αυτό και η επιβεβαίωση ήρθε από αλλού.

Ο συνάδελφος, φίλος και πρώην μέλος των NSYNC, Lance Bass, επιβεβαίωσε πως οι δυο stars απέκτησαν δεύτερο παιδάκι. Μιλώντας στο Entertainment Tonight ο Lance επιβεβαίωσε την άφιξη του μωρού λέγοντας: «Ήταν μια χαρούμενη γιορτή και είναι πολύ, πολύ ευτυχισμένοι». Ο Bass δεν αποκάλυψε το όνομα του μωρού, αλλά είπε: «Το μωρό είναι φυσικά χαριτωμένο, είναι του Justin και της Jessica!».

Όπως καταλαβαίνεις ανυπομονούμε όσο τίποτα για μια φωτογραφία του.