H Kate Middleton φόρεσε για δεύτερη φορά το φόρεμα που λάτρεψες

H Kate Middleton φόρεσε για δεύτερη φορά το φόρεμα που λάτρεψες

Αυτό το χρώμα την κολακεύει πάρα πολύ.

Η Kate Middleton από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του πρίγκιπα William έγινε με διαφορά μία από τις πιο αγαπημένες celebrities. Σίγουρα το love story της με τον γιο της πριγκίπισσας Diana αποτέλεσε τον άξονα γύρω από το οποίο περιστρέφεται η δημοφιλία της, ωστόσο, ο κόσμος τη λάτρεψε για την προσωπικότητά της.

Σε αντίθεση με άλλους royals, η Kate εξαρχής απέπνεε κάτι πιο προσιτό και ήθελε να βρίσκεται κοντά στον κόσμο ακόμα και με τις πιο καθημερινές της πράξεις. Η γκαρνταρόμπα της, για παράδειγμα, αν και φυσικά περιλαμβάνει κάποια πολύ ακριβά κομμάτια διάσημων σχεδιαστών, δεν περιορίζεται εκεί.

Την έχουμε δει, λοιπόν, με πάρα πολλά σχέδια, αλλά κάποια έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν λίγο περισσότερα από τα υπόλοιπα. Όπως ακριβώς συνέβη και με ένα υπέροχο φόρεμα, το οποίο όταν η Kate φόρεσε, ενθουσίασε το κοινό της τόσο για το χρώμα -κίτρινο- που κολάκευε απίστευτα τα χρώματά της όσο και για το ίδιο το σχέδιο.




Όταν χρειάστηκε να κάνει βίντεο-κλήση με τους ανταποκριτές από το Kangaroo Island στην Αυστραλία που υπέστη τις καταστροφικές φωτιές τον Ιανουάριο, στο πλάνο την είδαμε να φοράει ένα ρούχο που έμοιαζε πολύ στο Dolce & Gabbana της δεύτερης μέρας του Wimbledon του 2018.