Η Δέσποινα Βανδή με kimono στην Κύθνο: Τα καλίγραμμα πόδια της εντυπωσιάζουν

Η Δέσποινα Βανδή με kimono στην Κύθνο: Τα καλίγραμμα πόδια της εντυπωσιάζουν

Η τραγουδίστρια έχει ένα απίστευτο σώμα.

Η Δέσποινα Βανδή συνηθίζει να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που κάνει. Πρόκειται για μία celebrity που ασχολείται πολύ με το σώμα της και έχει κάνει τη φροντίδα του και το fitness φιλοσοφία ζωής, όχι μόνο μία μόδα που έχει κερδίσει τον κόσμο για ένα προσωρινό διάστημα.

Όταν συμβαίνει αυτό, όμως, και κάποιος έχει «αγκαλιάσει» ουσιαστικά την άθληση, τα αποτελέσματα στο σώμα του θα είναι ορατά. Γιατί το μυϊκό σύστημα σμιλεύεται από αυτές τις ασκήσεις και, συνδυαστικά και με μία διατροφή, η διαδικασία απογειώνεται και, μάλιστα, σε πιο άμεσο χρόνο.




Ο λογαριασμός της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, πάντως, είναι γεμάτος με όλα τα gym posts που χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι δεν αθλείται μόνο περιστασιακά. Για χάρη της δουλειάς της, όμως, ταξίδεψε στην Κύθνο μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και εκεί τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της.

Μέσα σε αυτό το υλικό που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της, υπήρχε κι ένα story με μία φωτογραφία στην οποία η τραγουδίστρια ποζάρει φορώντας ένα mini kimono που αναδεικνύει φανταστικά τα καλλίγραμμα πόδια και τη σμίλευσή τους.

Μπορείς να δεις την εντυπωσιακή φωτογραφία στην παρακάτω gallery.