«Ο Harry & η Meghan επιτέλους ας το βουλώσουν», η δήλωση που σόκαρε τους πάντες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Ο Harry & η Meghan επιτέλους ας το βουλώσουν», η δήλωση που σόκαρε τους πάντες

Εεμμ κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς

Τελικά όσος καιρός και να περάσει, ότι και να μεσολαβήσει στη βασιλική οικογένεια, ο Harry και η Meghan θα είναι πάντα για κάποιους ο σάκος τους μποξ τους για να μπορούν να ξεσπούν και να λένε άσχημα πράγματα και ας μην τους έχει ενοχλήσει το ζευγάρι. Όταν έχουμε καιρό να ακούσουμε για τους Sussexes σκεφτόμαστε, πως επιτέλους σταμάτησαν να είναι στόχος, όμως όχι, πάντα υπάρχει κάτι που θα μας εκπλήσσει.

Όπως για παράδειγμα αυτή η δήλωση που ακούσαμε από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια. «Ο Harry και η Meghan καλό θα ήταν να το βουλώσουν», ανέφερε και πραγματικά σοκαριστήκαμε με την αγένεια και το θράσος κάποιων ανθρώπων. Συγκεκριμένα τα λόγια αυτά, τα οποία παραφράσαμε λίγο γιατί ήταν ακόμη χειρότερα και προσβλητικά, ακούστηκαν από το στόμα του θείου της Kate Middleton, Gary Goldsmith.

Ο αδερφός της Carole Middleton, μητέρας της δούκισσας του Cambridge, απελευθέρωσε την οργή του στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex σε ένα αλαζονικό παραλήρημα στο LinkedIn, διατάσσοντάς τους να «κλείσουν το στόμα τους» και περιγράφοντάς τους ως «μαριονέτες που θέλουν την προσοχή». Στην ανάρτηση, που διαγράφηκε τώρα, ο Goldsmith λέει: «Με τόσα πολλά πράγματα στον κόσμο να συμβαίνουν, ακόμα αυτά τα δύο muppets (aka μαριονέτες) θέλουν την προσοχή».

«Κλείστε επιτέλους το στόμα σας. Τώρα, παρακαλώ, είμαστε λίγο απασχολημένοι να σώσουμε ζωές και μια οικονομία». Ο Goldsmith, ο 55χρονος αδελφός της μαμάς της Kate, Carole Middleton, ακονίζει το μαχαίρι του αφού οι Sussexes ζήτησαν τον τερματισμό του διαρθρωτικού ρατσισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Zoom από τα ανακτορικά νέα τους εδάφη στη Santa Barbara της Καλιφόρνια.

Ο Goldsmith υποστηρίζει τα λόγια του, ισχυριζόμενος ότι το ζευγάρι δεν «δίνει δεκάρα» για τη βασιλική οικογένεια αλλιώς δεν θα παραιτούνταν των αξιωμάτων τους από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις ΗΠΑ μετά το χάος του Megxit.

Όπως και να έχει πάντως όποιο πρόβλημα και αν έχει ο θείος της Kate με τους Sussexes δεν είναι κάπως προσβλητικό να μιλάς έτσι δημόσια για μέλη της βασιλικής οικογένειας; Η βασίλισσα τι έχει να πει άραγε για όλο αυτό;