Katie Holmes: Προβλήματα με την «πεθερά» της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katie Holmes: Προβλήματα με την «πεθερά» της;

Κακοί οιωνοί σε μία ακόμη σχέση της;

Η Katie Holmes εδώ και περίπου δύο μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον chef Emilio Vitolo, με τον οποίο ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά στη μέση του δρόμου ή σε εξόδους της. Και αυτό είναι κάπως πρωτόγνωρο για εμάς αν σκεφτείς πως επί έξι χρόνια κρατούσε μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη σχέση της με τον Jamie Foxx, με τον οποίο έχουν ένα χρόνο χωρισμένοι.

Η ηθοποιός φαίνεται πως σκέφτηκε ότι το κρυφτό όλα αυτά τα χρόνια δεν της προσέφερε τίποτα, οπότε αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον γνωστό σεφ, από τα πρώτα κιόλας ραντεβού τους, δείχνοντας μας δημόσια κάθε φορά το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν κάποια προβλήματα και σε αυτή τη σχέση της.


https://www.instagram.com/p/CFS9tu6DfQ6

Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες πριν τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών τους με την Katie, ο Emilio Vitolo, χώρισε από την επί 18 μήνες αρραβωνιαστικιά του και σχεδιάστρια Rachel Emmons. Αυτό φυσικά δεν ήταν και ότι καλύτερο για τη φήμη της Katie, αφού μοιάζει να είναι το τρίτο πρόσωπο σε έναν αρραβώνα ο οποίος έληξε άδοξα, και για τον οποίο δεν είχε ιδέα πως υπήρχε. Και μπορεί η ηθοποιός να το ξεπέρασε το σκάνδαλο αυτό, η μητέρα του σεφ όμως δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι αυτό που έκανε ο γιος της.

Ο Vitolo φέρεται να έληξε τον 18μηνο αρραβώνα του με τη σχεδιάστρια Rachel Emmons στις αρχές Σεπτεμβρίου - λίγες ώρες πριν εμφανιστούν οι φωτογραφίες του με τη Holmes.


https://www.instagram.com/p/CE9rldBH7vM

«Η Lourdes (aka η μητέρα του) πιστεύει ότι τον μεγάλωσε καλύτερα για να συμπεριφερθεί έτσι», είπε μια πηγή. «Δεν της άρεσε πώς χειρίστηκε το Emilio». Ωστόσο, μια άλλη πηγή είπε ότι ήταν ξεκάθαρα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ του Vitolo και της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και δεν ήταν η Holmes η αιτία, ούτε η πέτρα του σκανδάλου.

Δεν είναι απόλυτα σαφές αν η «πεθερά» της Katie Holmes έχει προσωπικό θέμα με την ίδια την ηθοποιό ή θεωρεί πως μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, το σίγουρο όμως είναι πως δεν επικροτεί σε καμία περίπτωση τη συμπεριφορά του γιου της.