GNTM 3: Τι έπαθαν όλοι και ουρλιάζουν; Το Twitter έχει τις απαντήσεις

GNTM 3: Τι έπαθαν όλοι και ουρλιάζουν; Το Twitter έχει τις απαντήσεις

Τις φωνές τις άκουσες και εσύ ή όχι ακόμη;

Οι μαχητές του σήμερα είναι βγαλμένοι από τους... «μαχητές της παραλίας» του GNTM. Σήμερα με props ανανάδες, απόχες, ψωμιά και... σαλαμάκια οι παίκτες του Greece's Next Top Model έπρεπε να βγάλουν τον πιο «σκληρό» τους εαυτό. Αυτό βέβαια έκανε τους χρήστες του Twitter να ξετρελαθούν και να γελάσουν με την καρδιά τους.

Μαχητές στον φακό, μαχητές και στις εκφράσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο του σημερινού διαγωνισμού, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι πρέπει να μπουν στο πετσί του ρόλου. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φωνάξουν και να δείξουν ότι είναι δυνατοί και... ετοιμοπόλεμοι. Μάντεψε ποιος άλλος είναι ετοιμοπόλεμος!



Οι χρήστες του Twitter δεν άντεξαν και σχολίασαν τις έντονες κραυγές των παικτών με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Όχι μόνο τρέλαναν το Twitter, αλλά μας έκαναν να γελάσουμε αληθινά. Όσο για την Ρασέλ και τον Δημοσθένη; Ήταν από τους πρώτους που φωτογραφήθηκαν και οι κραυγές τους ακούστηκαν παντού, άλλωστε όπως είπε και η Ρασέλ έβλεπε πίσω από την κάμερα τον Emiliano. Ουπς!

Εν τω μεταξύ, θέλουμε να ξέρεις ότι το «πουλέν» του Γιώργου Καράβα έχει όνομα και δεν είναι άλλη από την Ίριδα, έτσι τουλάχιστον είπε ο ίδιος. Εντάξει, οι πόζες της είναι γοητευτικές, αλλά οι κραυγές και το σημερινό concept την δυσκόλεψαν ιδιαίτερα, όπως άλλωστε και του περισσότερους.

Δες στη gallery τα επικά tweets.