Έγκυος η Kourtney Kardashian; Η φωτό με φουσκωμένη κοιλιά που έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Kourtney Kardashian; Η φωτό με φουσκωμένη κοιλιά που έγινε viral

Τι μας κρύβει η οικογένεια Kardashian;

Πριν από μερικές εβδομάδες όταν και κυκλοφόρησε το trailer για την 19η σεζόν του Keeping Up With The Kardashians, όλοι οι fans –μαζί τους κι εμείς- σκάλωσαν με αυτό που είδαν, αφού ακούγεται ολοκάθαρα η Kim να ρωτά την Kourtney αν εκείνη και ο Scott ετοιμάζονται να κάνουν τέταρτο παιδί. Ο πρώην σύζυγος/σύντροφος και πατέρας των τριών παιδιών της μεγάλης αδερφής των Kardashian ανέφερε κάτι στην Kim και εκείνη συμπέρανε πως πρόκειται να αποκτήσουν τέταρτο παιδί.

Η αντίδραση της Kourtney ήταν κάπως παγωμένη στη συζήτηση αυτή και δυστυχώς δεν καταλάβαμε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο. Και σα να μην έφτανε αυτό, μία φωτό στο Instagram account της, ήταν αρκετή για να γίνει viral και να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερες φήμες στα social media για επικείμενη εγκυμοσύνη της reality star.



Βέβαια μόλις τη δεις κι εσύ τότε θα πάψεις να αναρωτιέσαι αν είναι πράγματι έγκυος, μιας και η φωτογραφία προδίδει ολοκάθαρα τη χαρούμενη είδηση. Η Kourtney Kardashian δείχνει να έχει βγάλει φωτογραφία το μανικιούρ της –όλα καλά μέχρι εδώ-, όμως από κάτω στη σκια της ο τρόπος που κάθεται τη δείχνει ξεκάθαρα να έχει φουσκωμένη κοιλιά. Μοιάζει σα να κάθεται προφίλ και να φαίνεται η κοιλίτσα της.

Και σε ρωτάμε αν εσύ έβλεπες τη φωτό αυτή, τι ακριβώς θα καταλάβαινες; Ωστόσο, για να σου λύσουμε την περιέργεια και να μην αναρωτιέσαι αν και κατά πόσο είναι έγκυος η Kourtney, θα σου πούμε πως δεν είναι. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο δημοσίευμα του το TMZ, το οποίο συμπληρώνει επίσης πως η σκηνή στο trailer όπου ακούγεται η και καλά εγκυμοσύνη της, τραβήχτηκε εκτός πλαισίου σαν teaser-ακι.

Η Kourtney δεν είναι έγκυος και είναι ευτυχισμένη που είναι μητέρα τριών παιδιών, κι επιπλέον εκείνη και ο Scott δεν είναι μαζί ως ζευγάρι, είναι απλώς πολύ καλοί φίλοι και συν-γονείς.