Σκορδά και Καινούργιου παίρνουν θέση στην κόντρα Ηλιάνας- Μαλέσκου (video)

Σκορδά και Καινούργιου παίρνουν θέση στην κόντρα Ηλιάνας- Μαλέσκου (video)

Μαλέσκου vs Παπαγεωργίου: Θέση στην κόντρα παίρνουν οι υπόλοιπες παρουσιάστριες

Θέση στην κόντρα που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα, ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πήραν και οι υπόλοιπες παρουσιάστριες πρωινών προγραμμάτων.

Σου θυμίζουμε πως η εκπομπή της Ηλιάνας είχε σχολιάσει αρνητικά το φόρεμα με το ακάλυπτο μπούστο που είχε βάλει η Ιωάννα Μαλέσκου και είχαν άστοχα τοποθετήσει ένα μωσαϊκό, το γνωστό μπλερ, για να κρύψουν το στήθος της Μαλέσκου που υποτίθεται πως φαινόταν, ενώ στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.

Η Ιωάννα είχε ξεσπάσει με την Ηλιάνα να απαντά στο Πρω1νό της Σκορδά:

«Σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν σχολιάζουμε κανέναν, υπάρχουν παρεξηγήσεις και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος, είναι ένα νέο πρόσωπο η Ιωάννα και έπρεπε να το στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση; Καλό είναι να μπαίνει τέλος στις κόντρες όταν δεν υπάρχει πρόθεση, ήξερα ότι μπαίνω σε έναν χώρο όπου θα κριθώ, τα παίρνω όλα χιουμοριστικά, ό,τι γίνεται στη ζωή μας, καλό ή κακό, μας βοηθάει».

Η Φαίη Σκορδά φρόντισε να κρατήσει ίσες αποστάσεις στην κόντρα αυτή, στηρίζοντας αρχικά την Ηλιάνα στα σχόλια που μπορεί να κάνει για το ντύσιμο, χρεώνοντάς της όμως το λάθος για το θόλωμα στο πλάνο και τονίζοντας:



«Το να κάνει ένα σχόλιο για το ντύσιμο, δεν είναι κάτι που το βλέπουμε πρώτη φορά στην εκπομπή της Ηλιάνας, τη μια μέρα μπορεί να πεις κάτι θετικό, την άλλη αρνητικό, το πλάνο με το μπλερ δεν το έκανε η Ηλιάνα, απλά δεν είχε τα αντανακλαστικά να πει στο κοντρόλ ότι το πλάνο με το μπλερ είναι λάθος. Δεν φαίνεται να υπήρχε πρόθεση, θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη για το πλάνο με το μπλερ και να το τελειώσει εκεί».


Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την στήριξή της στη Μαλέσκου τονίζοντας:

«Η Ιωάννα ξέσπασε όχι μόνο για όσα ακούστηκαν από την Ηλιάνα, είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Το τελευταίο καιρό δέχεται μια επίθεση για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το ντύσιμο της. Έχει δεχθεί τρελό bullying. Έχω δεχθεί και εγώ και την καταλαβαίνω». Είναι ένα κορίτσι που είχε έρθει από την Κρήτη και σχολιάζουν το στήθος, τις πλαστικές, όλα, μάζευε μάζευε με όσα έχει ακούσει και ξέσπασε.

Επίσης επειδή όλοι κρίνουμε ας σκεφτούμε όλοι πως ξεκινήσαμε και εμείς. Τι φορούσαμε στο ξεκίνημά μας και εμείς. Κι αν έχουμε κάνει στιλιστικά λάθη και εμείς. Μπορεί τα χρόνια να αλλάζουν και να ξεχνάμε τι έχουμε φορέσει. Πρέπει να ρίξουμε όλοι τους τόνους, είναι ένα κορίτσι που μόλις ξεκινάει, ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς. Και στην Ηλιάνα αν της την έπεφταν το ίδιο θα έλεγα, απλά θεωρώ πως την Ηλιάνα την έχουν στηρίξει πάρα πολύ».



Πάντως, ο ΣΚΑΙ σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί νομικά πια εναντίον της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.