«Φοβάμαι να την πάρω τηλέφωνο»: Ποιος το είπε αυτό για την Meghan Markle;

«Φοβάμαι να την πάρω τηλέφωνο»: Ποιος το είπε αυτό για την Meghan Markle;

Γιατί προκαλεί τρόμο η Δούκισσα; 

Η αλήθεια είναι ότι η Meghan Markle δεν είναι σε καμία περίπτωση το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Είναι μία γυναίκα που από όμορφη ηθοποιός κατάφερε να κάνει όλο τον πλανήτη να μάθει να μάθει το όνομά της και φυσικά να έχει άποψη για τη ζωή και τις αποφάσεις της. Αυτό άλλωστε συμβαίνει όταν παντρεύεσαι τον αγαπημένο Πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου και τον… παίρνεις μακριά από την οικογένειά του –όπως έχει κατηγορηθεί πολλάκις-.

Και αν για εμάς η Meghan είναι μία γυναίκα δυναμική με παγκόσμια επιρροή, για κάποιους παραμένει η κοπέλα που γνωρίσαν στα γυρίσματα του Suits. Όπως για τον παλιό της συμπρωταγωνιστή Patrick J. Adams, με τον οποίο μάλιστα υπήρξαν και τηλεοπτικό ζευγάρι.

Ο Καναδός ηθοποιός, στο πλαίσιο προώθησης της νέας του δουλειάς, αναφέρθηκε και στα χρόνια που έκανε καλή παρέα με την Meghan, αποκαλύπτοντας: «Πολλές φορές έχω σκεφτεί να την πάρω τηλέφωνο αλλά η αλήθεια είναι ότι… φοβάμαι! Η ζωή της είναι τόσο… τεράστια και γεμάτη πλέον, που πραγματικά δεν ξέρω τι θα έλεγα. Ανταλλάξαμε μηνύματα και δώρα όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μας, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν θα ξεπερνούσα τα όρια σε περίπτωση που σήκωνα το τηλέφωνο», είπε.

Κακά τα ψέματα, κάπως τον καταλαβαίνουμε!