Ο πρωταγωνιστής του You μας δείχνει τον γιο του για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρωταγωνιστής του You μας δείχνει τον γιο του για πρώτη φορά

Είναι ένας γλύκας

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες μάθαμε πως ο πρωταγωνιστής του You, Penn Badgley και η σύντροφός του έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Ο ηθοποιός όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τότε και δεν αφήνει να περάσει ούτε μια στιγμή χωρίς να είναι μαζί του. Η σύντροφός του, Domino Kirke ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία με τον σύντροφό της και τον γιο τους, και αλήθεια δεν έχεις δει πιο όμορφη εικόνα.

Τη φωτογραφία τράβηξε η γυναίκα που βοηθά τη Domino με το μωρό και πραγματικά είναι μια τόσο όμορφη και τρυφερή στιγμή. Ο μικρούλης είναι μια γλύκα και ο Penn Badgley τον κοιτάζει και λιώνει. Μάλιστα στη φωτογραφία έχει κατεβάσει τη μάσκα του στο πηγούνι και κρατάει με αγάπη και τρυφερότητα τον μικρούλη, και είναι τόσο όμορφη στιγμή πραγματικά.

Η Domino αποκάλυψε πως έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι τους τον προηγούμενο μήνα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον γιο της και τον ηθοποιό σύντροφό της. Ο κακός του «You» έγινε μπαμπάς και η φωτογραφία με τον γιο του, μας δείχνει έναν τόσο όμορφο, γλυκό και διαφορετικό άνθρωπο σε σχέση με αυτόν που βλέπουμε στη σειρά.

Η φωτογραφία τους είναι η πιο χαριτωμένη της ημέρας και αλήθεια πιστεύουμε πως δεν έχουμε δει τίποτα πιο όμορφο σήμερα.