GNTM 3: Το αβαντάζ του Edward κατέληξε σε... κλάματα

GNTM 3: Το αβαντάζ του Edward κατέληξε σε... κλάματα

Το σημερινό αβαντάζ του Edward έφερε τα πάνω- κάτω.

Η χθεσινή «μάχη» είχε μια παράπλευρη απώλεια, εκείνη της Αλεξάνδρας που αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Όπως κατάλαβες πολύ σωστά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του GNTM, οι κόντρες και οι διαμάχες θα φτάσουν πολύ σύντομα στο κόκκινο μιας και οι παρέες έχουν ήδη διαμορφωθεί και οι «συμπάθειες» δεν κρύβονται.

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση τα αγόρια αποδεικνύουν ότι είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι αφού μέχρι στιγμής δεν έχει αποχωρήσει ούτε ένας. Παραμένουν στις θέσεις τους και πίστεψέ μας, τα κορίτσια του Greece's Next Top Model, έχουν πολλούς λόγους για να φοβούνται.

Ο Edward κέρδισε εχθές με την καλύτερη φωτογραφία καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχει ένα αβαντάζ στη σημερινή δοκιμασία και συγκεκριμένα είναι εκείνος που σήμερα θα καθορίσει κατά κάποιο τρόπο το... μέλλον των αντιπάλων του στο παιχνίδι.

Το σημερινό concept βρίσκει τον Edward σε ρόλο art-director και θέλει αγόρια με κορίτσια να γίνονται ζευγάρια και να φωτογραφίζονται στα πλαίσια ενός «εναλλακτικού γάμου». Αν και προσπάθησε να ευνοήσει τους φίλους του όπως την Ρασέλ, τον Παναγιώτη και τον Δημοσθένη, δεν τα κατάφερε, τουλάχιστον με τον Δημοσθένη. Εκείνος είχε ήδη πει στον Edward ότι θέλει για ταίρι του την Ξένια και έτσι έγινε. Η φωτογράφισή τους δεν ήταν η ιδανική και το σετ τους έληξε με κλάματα.