GNTM 3: Τα κλάματα, οι φωνές και η απρόσμενη αποχώρηση

GNTM 3: Τα κλάματα, οι φωνές και η απρόσμενη αποχώρηση

Ένα από τα hot ονόματα του GNTM μόλις βγήκε εκτός διαγωνισμού.

Η σημερινή δοκιμασία των «παντρεμένων» δυσκόλεψε ιδιαίτερα, τόσο τα αγόρια, όσο και τα κορίτσια, αφού φωτογραφήθηκαν σε ζευγάρια. Οι κριτές έμειναν έκπληκτοι από μερικές φωτογραφίες, από κάποιες όμως όχι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το σημερινό επεισόδιο έκανε ξεκάθαρο στα μάτια μας ότι δεν υπάρχουν πια φαβορί ονόματα στο διαγωνισμό.

Έχουμε ακόμη μια αποχώρηση από το σπίτι του GNTM και μάλιστα δεν είναι αγόρι. Έπειτα από δύο αποχωρήσεις, η τρίτη βρίσκει για ακόμη μια φορά ένα κορίτσι με την χειρότερη φωτογραφία που, όχι μόνο δεν παίρνει τη δουλειά-όπως λένε οι κριτές- αλλά χάνει και τη θέση της από το παιχνίδι.

Ωστόσο να σου πούμε ότι το σετ του Edward και της Ίριδας αναστάτωσε για τα καλά το πλατό. Ο Edward «χαντάκωσε» την παρτενέρ του και, τόσο οι παίκτες, όσο και οι κριτές έπεσαν να τον φάνε. Εκείνος μάλιστα που βγήκε εκτός εαυτού με όσα είπε ο Edward μπροστά στην κριτηκή επιτροπή ήταν ο Άγγελος Μπράτης.



Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν κοντά στην αποχώρηση ήταν ο Δημοσθένης με την Χρύσα και ο Παναγιώτης με την Ειρήνη. Την πόρτα της εξόδου σήμερα πάντως άνοιξε η Ξένια, ένα όνομα που είχαμε στο μυαλό μας ότι θα φτάσει πολύ κοντά στην τελική ευθεία του Greece's Next Top Model. Από το σετ κιόλας καταλάβαμε ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά για εκείνη και δυστυχώς το plus size model σήμερα στάθηκε άτυχο. Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε σε κανέναν από τους παίκτες και στόχος όλων από εδώ και στο εξής είναι να διώξουν από το παιχνίδι τον Δημοσθένη.