Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Η blogger και παρουσιάστρια έχει αναφέρει αρκετές φορές πως δεν αγχώνεται για το πώς και πότε θα τα χάσει.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία πριν από από τέσσερις περίπου μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η μικρή Σοφία, όπως έχει πει η παρουσιάστρια και blogger ότι θα την ονομάσουν, έχει αλλάξει τη ζωή της διάσημης μαμάς της, η οποία δεν πάει πουθενά χωρίς την κόρη της. Μέσα από το Instagram account της τη βλέπουμε συνεχώς να ανεβάζει στιγμές της καθημερινότητάς της με τη μικρούλα της, και αλήθεια είναι πάντα τόσο όμορφες και τρυφερές οι φωτογραφίες αυτές.

Η Νικολέττα Ράλλη κάνει κάθε Δευτέρα Q&A με τους ακόλουθούς της στο Instagram και απαντά στις ερωτήσεις τους, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη διατροφή της ή με το πως περνάει τον χρόνο της με τη μικρούλα. Μιλούν για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, ενώ πολλές μέλλουσες μανούλες τη ρωτούν για διάφορα tips.

Ένα θέμα που συχνά σχολιάζεται είναι τα κιλά που παίρνουν οι εγκυούλες στη διάρκεια αυτή, αλλά και το πώς τα χάνουν μετά, αν τα χάνουν. Μέσα από μία τέτοιου είδους ερώτηση λοιπόν, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρες συνολικά στην εγκυμοσύνη της. Στο παρελθόν, σε παρόμοια ερώτηση είχε αναφέρει πως είχε ήδη χάσει 15 κιλά, όμως δεν είχε πει πόσα ήταν αυτά που πήρε στο σύνολο.

Και αυτό απάντησε σε μια μανούλα χθες, η οποία τη ρώτησε πως κατάφερε να μην πάρει κιλά και πως γενικά την αγχώνει το γεγονός πως θα πάρει κάποια κιλά στην εγκυμοσύνη της. Και η παρουσιάστρια με μία ειλικρινή απάντηση έλυσε στη μέλλουσα μανούλα την απορία που είχε, ενώ παράλληλα μας αποκάλυψε τα κιλά που πήρε.

Εμείς πάντως λέμε πως είναι μια κούκλα!