H Ηλιάνα επέλεξε αυτήν τη στρατηγική στην κόντρα με τη Μαλέσκου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Ηλιάνα επέλεξε αυτήν τη στρατηγική στην κόντρα με τη Μαλέσκου

Το παρατήρησες μήπως;

Μια απρόσμενη κόντρα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της, με ένα φόρεμα πολύ κομψό, αλλά και sexy ταυτόχρονα, το οποίο τόνιζε ιδιαίτερα το πλούσιο μπούστο της παρουσιάστριας. Την προηγούμενη Τετάρτη, η Ιωάννα, είχε βάλει ένα φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ, το οποίο έγινε αντικείμενο σχολιασμού από το πάνελ της εκπομπής Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της ομάδας της.

Η στήλη fashion police στην οποία σχολιάζουν τις κυρίες της ελληνικής showbiz και τι φορούν καθημερινά, είχε την προηγούμενη εβδομάδα συμπεριλάβει και την εμφάνιση της Ιωάννας για την οποία η Ηλιάνα είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ντύσιμο για να κάνει εκπομπή στις 12 το πρωί, είναι έτσι σαν κούκλα να την βάλεις στο κουτί όχι για να κάνει πρωινό». Φυσικά η ξανθιά παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστη την κριτική, και χωρίς να κατονομάσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έδωσε μια απάντηση καταπέλτη.



«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε, αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε.

Γενικά και το λέω με λύπη, είμαι άνθρωπος που δεν απαντάω και δεν σχολιάζω και δεν ανταποκρίνομαι σε κριτικές, λυπάμαι πάρα πολύ όταν βλέπω πως γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες, είναι άσχημο. Χτες δέχτηκα μια άκρως σεξιστική επίθεση και πολύ προσβλητική, είναι λυπηρό, κάποιες στάσεις, κάποια λόγια και κάποιες συμπεριφορές δεν μπορώ να τις δικαιολογήσω.

Ειδικά από γυναίκες που το σώμα τους και την εικόνα τους, έχουν μάθει να βιοπορίζονται με αυτά και πρέπει να θυμόμαστε πως πίσω από τον καθένα μας υπάρχει μια οικογένεια και πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός. Είναι λυπηρό. Δεν θα καταχραστώ τον τηλεοπτικό χρόνο απλά στο 2020 δεν φανταζόμουν πως πρέπει το αυτονόητο και το αυταπόδειχτο να το εξηγήσουμε και να το ξεκαθαρίσουμε».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ξανά στην Ιωάννα Μαλέσκου, εμμέσως πλην σαφώς, και υιοθέτησε μια στρατηγική απέναντι στην κόντρα τους. Ποια ήταν αυτή;

Να μην τη συμπεριλάβει ξανά (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει τις τελευταίες τρεις μέρες) στη στήλη του fashion police, πιθανώς για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παροντική ή μελλοντική κόντρα μεταξύ τους.

Δες το βίντεο παρακάτω.