Η γενναιόδωρη κίνηση της Jolie θα σε κάνει να δακρύσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γενναιόδωρη κίνηση της Jolie θα σε κάνει να δακρύσεις

Άλλη μια φορά που έδειξε την αγάπη της

Αν υπάρχει κάτι το οποίο χαρακτηρίζει την Angelina Jolie, αυτό είναι η αγάπη της για τα παιδιά, και προφανώς δεν εννοούμε μόνο τα δικά της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως εδώ και χρόνια έχει υιοθετήσει τρία παιδιά (Maddox, Zahara, Pax), τα οποία μεγαλώνει σα να τα γέννησε η ίδια, και ποτέ δεν τα ξεχώρισε από τα τρία δικά της βιολογικά παιδιά. Τα αγαπά με τον ίδιο τρόπο, τα φροντίζει και τα προσέχει και είναι μια φανταστική μαμά.

Και για μια ακόμη φορά μας απέδειξε ακριβώς πόσο καλή μαμά είναι και πόσο αγαπά τα παιδιά. Η 45χρονη ηθοποιός του Maleficent και ακτιβίστρια υποστήριξε πρόσφατα δύο νεαρά αγόρια από το Λονδίνο στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη με μια «εξαιρετικά γενναιόδωρη» δωρεά.

Η Angelina έκανε τη δωρεά στο περίπτερο λεμονάδας των 6χρονων κολλητών φίλων. «Αγαπητοί Ayaan και Mikaeel, σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εσείς και οι φίλοι σας για να βοηθήσετε τα παιδιά στην Υεμένη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να αγοράσω μια λεμονάδα από εσάς, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δωρεά στο περίπτερο σας», έγραψε η 45χρονη σε σημείωμα που τους έστειλε.


https://www.instagram.com/p/CE4NiZKF8ZA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έμαθε για την ιστορία του Ayaan και του Mikaee και έφτασε στην οικογένεια μέσω του γραφείου της λόγω της ανησυχίας της για την κατάσταση στην Υεμένη, καθώς είναι η χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο, αναφέρεται στο People. Τα παιδιά δημιούργησαν το περίπτερό τους με τη βοήθεια των γονιών τους και σερβίρουν φρεσκοστυμμένη λεμονάδα για $3 (aka, 2,55€) το ποτήρι.

Το ποσό της δωρεάς της δεν έχει γίνει γνωστό, είναι όμως μια πραγματικά όμορφη κίνηση. Δες στη gallery που ακολουθεί την κάρτα με το σημείωμα που έστειλε η Angelina Jolie στα παιδιά.